Vitali Klitschko a obtinut cea mai mare victorie din cariera! Este noul PRIMAR din Kiev! Ce se intampla cu titlul mondial

Vezi ce se intampla cu centura lui Vitali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 17:28
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 17:32

Ucraineanul a reusit sa castige ieri fotoliul de primar in Kiev, dupa ce a depasit 50% din voturi. Acesta este primul primar de dupa razboiul civil care a avut loc in Ucraina in aceasta primavara.

"Voi incepe sa fac schimbari in Kiev", a fost primul mesaj al marelui campion, cel care a strans nu mai putin de 57% din voturi, adica peste 1,5 milioane de voturi.

Renunta la centura WBC pentru politica


La 42 de ani, Klitschko se vede nevoit sa renunte la cariera de boxer profesionist. Acesta se gandeste chiar sa participe la functia de presedinte al tarii pe viitor, insa in aceste campanii este in spatele lui Petro Poroshenko, un miliardar care si-a facut banii in industria ciocolatei. Vitali reuseste astfel sa ocupe functia mult visata dupa ce a mai candidat si in 2006 si 2008.

Vitali Klitschko este campion WBC, centura pe care a aparat-o de 9 ori la rand in ultimii 5 ani, fiind in acelasi timp si primul campion mondial la box care si-a luat doctoratul. Cel mai probabil, acesta va lasa vacant titlul isa primul pe lista pentru centura este chiar fratele sau, Wladimir.

Modifică setările cookies