Templul sportului pentru un weekend | Cum arata locul de disputare al Meciului Secolelor: 9 mii de angajati si 7 mii de camere asteapta 100 de mii de fani ai boxului

Templul sportului pentru un weekend | Cum arata locul de disputare al Meciului Secolelor: 9 mii de angajati si 7 mii de camere asteapta 100 de mii de fani ai boxului

Meciul Secolelor dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, cel mai scump duel din istoria boxului, se va disputa in "Mecca a sportului". MGM Grand Arena din Las Vegas este un complex de superlux, cu 7.000 de camere, cazinouri si restaurante de lux, in care o armata de noua mii de oameni se ocupa ca totul sa fie perfect.

Meciul Secolelor bate recorduri pe toate planurile. Cu cea mai mare bursa din istorie, cu cei mai mari sponsori si cu cele mai mari costuri de organizare, lupta dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao este asteptata sa stabileasca un prag unic si in privinta numarului de fani si a veniturilor pe care MGM Grand Arena, noua "Mecca" a sportului mondial, le va inregistra.

Las Vegasul chiar va fi "buricul Pamantului" pentru o noapte. In weekend, cateva zeci de milioane de oameni sunt asteptati sa urmareasca meciul care va intra in analele sportului. Dintre acestia, peste 100.000 vor respira acelasi aer cu cei doi pugilisti, urmand sa treaca pragul MGM Grand Arena.

Un complex de lux cu 7.000 de camere de hotel, cazinouri, restaurante si o armata de 9.000 de angajati, MGM Grand Arena este pregatita sa gazduiasca cel mai tare eveniment pe care l-a vazut Las Vegasul, un oras care a cunoscut multe de-a lungul anilor.

Deschis in 1993, complexul MGM se intinde 2.7 hectare, are piscine, un rau, cascade, o sala de 35 de mii de metri patrati, dar si restaurante si cazinouri care se ocupa alte 15 mii de metri patrati. Inaltimea hotelului este de 89 de metri, iar noua mii de oameni se ocupa de servicii.

Doar camera de hotel costa 1.600 de dolari pe noapte, insa nu duce lipsa de oaspeti. Americanii se asteapta ca pana la 100 de mii de oameni se vor afla in complexul MGM la ora meciului dintre Mayweather si Pacquiao, chiar daca sala va putea gazdui doar 16 mii de norocosi. Potrivit administratorilor, restul clientilor vor vedea meciul din numeroasele restaurante si sali de cazino ale MGM Grand. Astfel, complexul va genera o mare parte a veniturilor de peste 1 miliard de dolari care va intra in Las Vegas, chiar si pe cale electronica, in weekend.

De-a lungul anilor, MGM Grand Arena a gazduit meciurile dintre Mike Tyson si Evander Holyfield, Mayweather si Oscar De La Hoya, Pacquiao si De La Hoya, dar si gale de UFC, meciuri de baschet si concerte ale unor artisti ca Elton John, Cher, Pearl Jam si Britney Spears.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies