Box

Sunt cei mai duri barbati de pe planeta, au toate titlurile mondiale la categoria grea, dar REFUZA sa se bata intre ei: "Nu ne lasa mama!"

Gigantii ucraineni, fratii Klitschko (Vladimir de 35 de ani, Vitali de 39), campioni mondiali la toate cele patru titluri de categorie grea in boxul profesionist, refuza sa se infrunte intre ei pentru ca i-au promis mamei lor si nu vor sa o supere. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iulie 2011, 18:27
Data actualizarii: Joi 21 Iulie 2011, 18:28

Fratii Klitschko au creat in ultimii ani una din cele mai tari dinastii din lumea sportului. Este prima familie din istoria boxului care detine toate titlurile la o categorie.

Fratele mai mic, Wladimir Klitschko, consideratl numarul 1 la categoria grea isi aduce aminte de ziua in care Vitali sau Dr. Ironfist cum este poreclit ucrainianul i-a facut cunostinta cu lumea boxului.

"M-a lovit atat de tare incat am vazut stele. Nu am crezut ca sunt in stare de asa ceva" a declarat Wladimir care are 56 de victorii, din care 49 prin KO, in 59 de meciuri in prezent. Nu a avut dreptate. Pe langa faptul ca cei doi sunt campioni mondiali, au amandoi doctorate in sport si sunt fluenti in 4 limbi.

"Nu m-as bate cu Vitali nici pentru un miliard de dolari. I-am promis mamei si nu poti pune un pret pe asa ceva" a declarat acum cateva saptamani, Wladimir.

Un documentar despre viata celor doi frati al caror tata a fost un ofiter ce a ajutat la "curatarea" zonei de la Cernobal in urma exploziei centralei nucleare in 1986, va fi lansat in aceasta toamna in cinematografele din SUA.

Modifică setările cookies