Revansa ori finalul | "Ciocanul de Otel" Klitschko merge pe terenul lui Fury in luna iulie:  "Ma bucur ca am pierdut, pentru ca m-a ambitionat"

Wladimir Klitschko Box Tyson Fury WBA WBC Box
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2016, 17:20
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2016, 17:24

Repeat or Revenge - e mottoul galei in care se vor intalni cei mai tari pugilisti din lume la categoria grea. "Ciocanul de Otel" Klitschko il va infrunta in meciul revansa pe englezul Tyson Fury, pentru a-si redobandi centurile.

Fostul campion mondial la categoria grea, ucraineanul Wladimir Klitschko, a declarat ca infrangerea pe care a suferit-o anul trecut in fata britanicului Tyson Fury nu l-a afectat ci dimpotriva, l-a determinat sa se antreneze mai serios pentru urmatorul meci. 

Klitschko, care a fost campion timp de 9 ani, va boxa cu Tyson Fury intr-un meci revansa care va avea loc in iulie, la Manchester. 

"Faptul ca am pierdut atunci ma bucura. (...) Esecul nu este o optiune decat daca te ambitioneaza si mai mult, te face sa incerci sa ajungi mai bun. Aveam nevoie de un impuls si acest lucru s-a intamplat. Nu am fost la potentialul maxim, fizic am fost in una din cele mai bune forme, nu si mental insa. Pe 9 iulie va fi altceva", a declarat Klitschko pentru Radio BBC. 

Tyson Fury (27 ani) a produs una dintre marile surprize din lumea boxului in luna noiembrie, la Dusseldorf (Germania), cand a reusit sa-l invinga pe wladimir Klitschko, cucerind cu aceasta ocazie centurile de campion ale versiunilor WBA, WBO si IBF la categoria regina a boxului profesionist. 

Britanicul, neinvins in 25 de meciuri (18 victorii prin KO), a fost deposedat ulterior de titlul IBF, dupa ce a refuzat sa-l infrunte pe challenger-ul oficial al acestei versiuni, Viaceslav Glazkov. 

Wladimir Klitschko (40 ani) a fost campion mondial la categoria grea incepand din 2006 si pana in noiembrie 2015, cand a fost invins la puncte, in unanimitate de Fury.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!