Povestea cutremuratoare a primei lupte din cariera lui Pacquiao. A fugit de acasa pentru 2 dolari ca familia sa sa aiba de mancare. Ce s-a intamplat cand a intrat pe usa

Povestea cutremuratoare a primei lupte din cariera lui Pacquiao. A fugit de acasa pentru 2 dolari ca familia sa sa aiba de mancare. Ce s-a intamplat cand a intrat pe usa

Multi se apuca de sport de foame. Pleaca de jos si se lupta ca sa reuseasca. Pacquiao nu face exceptie de la regula.

Astazi Pacquiao este un brand mondial. Lupta in fight-ul carierei sale, cu Mayweather, pe 2 mai, pentru mai bine de 120 de milioane de dolari.

Supercampionul din box isi aminteste insa cum a inceput totul. Cu o lupta cu viata, in care a plecat de acasa la 12 ani, a urcat in ring si a impartit pumni pentru 2 dolari. Banii de mancare ai familiei.

"Aveam 12 ani. Cineva mi-a spus ca se organizeaza niste lupte in oras. Nu stiam ce era boxul, dar mi-au spus ca o sa primesc ceva indiferent de rezultatul luptei. Luam 2 dolari daca bateam, un dolar daca pierdeam. Asa ca m-am dus si am castigat. M-am intors acasa cu doi dolari. Mama a luat banii ca sa aiba ce mancare sa puna pe masa. M-a intrebat de unde sunt, dar nu i-am zis ca m-am luptat pentru ei"

"M-am intors in acel loc in fiecare duminica si am inceput sa castig cate doi dolari. Apoi unchiul meu a venit cu un brat de casete video si am inceput sa-i urmaresc pe Ali, Foreman si Holyfield. Asa am inceput"

"Boxul este cel mai bun sport pentru ca te invata despre viata. Pe mine m-a invatat ca daca vei oferi vei primi inapoi. Cand aceasta lupta se va incheia as vrea sa pot sa ma asez la masa cu Mayweather si sa stam de vorba. Vreau sa vorbesc cu el despre Biblie si cum totul este un dar de la Dumnezeu. Cum noi suntem binecuvantati de el si ar trebui sa facem ceva bun din asta"

"Boxul este inca o pasiune pentru mine. O fac ca sa ii fac fericiti pe fani. Nu o fac pentru bani, nu sunt un materialist", a povestit Pacquiao.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies