Leonard Doroftei bar Doroftei Box Box

"Mi-am investit toti banii castigati din box!" Doroftei, o noua lovitura in lupta cu autoritatile care l-au evacuat

Leonard Doroftei se lupta sa-si mute barul in locatia unde a avut succes. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 15:43
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 15:46

Barul lui Doroftei a fost evacuat de autoritati, iar fostul campion a fost fortat sa-l mute sub stadionul Ilie Oana, acolo unde nu are voie sa vanda alcool in zilele de meciuri.

Doroftei si-a castigat dreptul de a muta inapoi barul, insa nu primeste aviz de functionare. Blocul unde era barul sau are "bulina rosie" si risca sa pice la cutremur. Cu toate astea, ceilalti locatari s-au intors deja acolo.


"Am castigat procesul, dar nu vor sa-mi dea autorizatie de functionare. O lege iti da dreptate, alta iti da in cap. Ei m-au inchis, eu ce sa fac? Am semnat un contract pe 25 de ani si ei m-au dat afara dupa 11. Daca tu ma inchizi, eu de unde sa mai fac platile? Probabil, o sa intru cu firma veche in insolventa. Ma gandesc serios la asta, mai ales ca, in urma cu cativa ani, mi-au pus poprire la banca si mi-au luat din cont 100.000 de lei drept taxa pentru cladire! Acum m-au dat afara din ea si nu ma lasa sa revin in spatiu, desi am castigat procesul”, a spus, pentru Libertatea, Doroftei.


"Ceilalti locatari stau si acum in imobil, numai eu nu pot reveni in pub-ul in care mi-am investit banii castigati din box”,
a continuat fostul sportiv. Noua locatie in care s-a mutat fortat 'cu arme si cu bagaje' nu are insa acelasi vad.

"Sunt luptator de mic, merg mai departe cu toate panzele sus. Asta chiar daca ziua de meci e una pierduta pentru afacerea mea, din cauza ca locatia e inconjurata de garduri si in plus, conform legii, n-am voie sa comercializez bauturi alcoolice. In astfel de zile ar trebui sa ma scoata de la intretinere. Asta e, nu mor caii cand vor cainii", a mai spus Doroftei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!