Marele secret din viata lui Mike Tyson: "Am fost abuzat sexual la 7 ani, m-a luat cu japca de pe strada. N-am spus nimanui!"

Mike Tyson a dezvaluit la un post de radio din State ca a fost abuzat sexual in copilarie

Mike Tyson a povestit drama pe care a trait-o in copilarie, la varsta de 7 ani: "M-a luat 'cu japca' de pe strada... eu eram doar un copil, iar el un adult. M-a abuzat sexual si de atunci nu l-am mai vazut niciodata", a spus fostul mare boxer la SiriusXM's Opie Radio show.

In ciuda experientei traumatizante, Tyson nu a spus nimanui, nici prietenilor, nici familiei si nici politiei despre ce i s-a intamplat.

Mike Tyson a vorbit pentru prima data despre copilaria grea pe care a avut-o in cartierul newyorkez Brooklyn in cartea sa autobiografica - "Undisputed Truth" - publicata in 2013.

Tyson s-a nascut in Brooklyn si nu si-a cunoscut niciodata tatal biologic. La varsta de 7 ani, mama sa si-a pierdut job-ul, iar el era nevoit sa fure din casele vecinilor pentru a putea trai.

Mike Tyson, care a facut trei ani de inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru viol, in 1992, spune ca nu stie care au fost efectele pe care intamplarea le-a avut asupra sa.

"Nu stiu daca m-a schimbat sau nu. Nu imi amintesc intotdeauna, dar poate imi amintesc, poate nu. Nu imi este rusine de chestia asta", a mai spus Tyson.

Citeste si:Mike Tyson
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies