Knockout Floyd Mayweather Mikuru Asakura Box

VIDEO KO-ul de 22 de milioane de euro al lui Floyd Mayweather. L-a pus la pământ fulgerător în doar două reprize pe Mikuru Asakura

Deși s-a retras din activitatea profesională, Floyd Mayweather a bifat un nou succes răsunător, mai ales din punct de vedere financiar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 16:17
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 16:29

Floyd Mayweather rămâne neînvins. Fostul campion mondial la box l-a învins pe luptătorul de MMA Mikuru Asakura (30 de ani) prin knockout, duminică, la Tokyo, într-un meci demonstrativ.

Americanul s-a impus în repriza a doua, după ce şi-a trimis adversarul la podea cu o directă de dreapta. În lipsa arbitrilor-judecători, confruntarea nu va fi contabilizat în palmaresul lui Floyd Mayweather (45 de ani) care are 50 de victorii.

Mikuru Asakura este o vedetă japoneză de MMA  (16 victorii şi trei înfrângeri), dar şi un YouTuber popular cu peste 2,7 milioane de abonaţi.

Floyd Mayweather s-a retras din activitate în 2017, după ce l-a învins pe starul MMA Conor McGregor, printr-un knockout tehnic în runda a 10-a. Cele două staruri sunt aproape de un acord pentru un meci revanşă în 2023.

Ultimul meci demonstrativ al americanului a fost în luna mai împotriva lui  Don Moore în Abu Dhabi.

La confruntarea pentru care Floyd Mayweather a obținut peste 22 milioane de euro, a fost și prezent rivalul său, Manny Pacquiao

Cât cere Floyd Mayweather pe o luptă

Recent, Marca a publicat un material în care a dezvăluit suma pe care Floyd Mayweather a cerut-o pentru un singur meci de box. Nu este mică deloc, 200 milioane de euro a cerut americanul pentru a reveni în ring, care s-a retras din activitatea sportivă.

Floyd Mayweather a avut o declarație "marcă înregistrată", spunând că industria o să continuă să-l plătească pentru că este în sine o imagine.

"Încă se vorbește despre mine nonstop, nici măcar nu mă mai lupt și continuă să mă plătească. Tot ce fac e să jefuiesc banca și ei continuă să mă plătească.

Ghiciți ce, cel mai puțin pentru care mă voi lupta va fi 200 milioane. Încă odată, nimeni nu mă poate opri, voi nu mă puteți opri", a spus boxerul, potrivit sursei anterior menționate.

Modifică setările cookies