Floyd Mayweather Box

GALERIE FOTO Ce o fi fost în mintea lui? Cu cine se bate Floyd Mayweather în următorul meci 

Adversar neașteptat pentru "The Money Maker". 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 14:53
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 15:07
  • Floyd Mayweather se aşteaptă la "un adversar facil şi bani câştigaţi uşor", la meciul demonstrativ de duminică, de la Tokyo, cu starul japonez de MMA (arte marţiale mixte), Mikuru Asakura.

Americanul, neînvins pe parcursul carierei sale profesioniste (50 de victorii), l-a învins pe japonezul Tenshin Nasukawa (în vârstă de 20 de ani la acea vreme) după doar câteva lovituri de pumn şi două minute, în timpul unui meci demonstrativ în Japonia, în 2018. Întâlnirea fusese văzută pe scară largă ca o farsă.

De data aceasta, americanul în vârstă de 45 de ani a promis publicului de la Saitama Super Arena, la nord de Tokyo, că îşi va merita banii în ceea ce va fi un alt spectacol profitabil pentru el.

  • Un fost fotbalist de top, martor la petrecerile SALBATICE ale lui Floyd Mayweather. Erau FEMEI peste tot, ceva IREAL!

"Cred că ultima dată când am venit aici a fost atât de rapid încât nimeni nu a avut ocazia să profite de asta”, a spus Mayweather după ce o sesiune de antrenament la care a întârziat o oră pentru că "a dormit prea mult”.

"Voi fi rapid, dar cum nu sunt prea multe lupte în program, mă voi asigura că voi lupta până la trei (reprize), cu excepţia cazului în care vreţi cu toţii să mă mişc mai repede”, a spus Mayweather.

El s-a retras înainte de a reveni în 2017 pentru a-l învinge pe starul MMA Conor McGregor, printr-un knockout tehnic în runda a 10-a,. Cele două staruri sunt aproape de un acord pentru un meci revanşă în 2023.

Ultimul meci demonstrativ al lui Mayweather a fost în luna mai împotriva lui  Don Moore în Abu Dhabi. Mayweather a fost inclus în „Hall of Fame” în iunie. News.ro

Modifică setările cookies