Floyd Mayweather Manny Pacquiao Box

FA-BU-LOS! Mayweather si Pacquaio se bat pe 2 mai! Prima reactie a celor doi dupa ce meciul secolului a fost anuntat oficial

Pe 2 mai, la Las Vegas, va avea loc cel mai scump meci din istoria boxului!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Februarie 2015, 10:33
Data actualizarii: Sambata 21 Februarie 2015, 10:34

Reprezentantii lui Mayweather si Pacquaio au ajuns la o intelegere! Mayweather, neinvins in 47 de meciuri la profesionisti, si Pacquaio, 57 de victorii din 64 de lupte (5 infrangeri), se vor intalni in ring peste mai putin de 3 luni.

Conform BBC, lupta va genera venituri de 220 de milioane de euro si va fi cea mai 'bogata' din istoria boxului. Actualul record ii apartine tot unul meci in care a fost implicat Mayweather, cel cu Saul Alvarez, din 2013, cand s-au produs 130 de milioane de euro.

Mayweather vs Pacquaio e asteptat sa doboare si recordul de pay-per-view in Statepe Unite, stabilit la meciul lui Mayweather cu Oscar de la Hoya, in 2007, 2,4 milioane.

"Ceea ce toata lumea astepta se va intampla. Mayweather vs Pacquaio pe 2 mai e facut", a scris Mayweather pe contul sau de Twitter.

'Va fi cel mai mare eveniment din istoria acestui sport. Fanii boxului si al sportului din toata lumea vor vedea un spectacol senzational pe 2 mai", a completat americanul.

Pacquaio s-a aratat la fel de bucuros ca meciul va avea loc: "Sunt fericit ca Floyd si cu mine le vom oferi oamenilor un meci pe care il asteapta de atata timp. Au asteptat suficient si il merita. E o onoare sa fiu parte a acestui eveniment istoric. Dedic aceasta lupta suporterilor care si-au dorit ca meciul sa aiba loc si oamenilor din Filipine si filipinezilor din toata lumea."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies