Floyd Mayweather Box Manny Pacquiao Box

Evenimentul mileniului | Cel mai scump meci de box EVER, duelul dintre Mayweather si Pacquiao va fi si cel mai scump program TV

Meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, pentru titlul de REGE al categoriei semimijlocii din box, va deveni fara doar si poate cel mai scump duel din istoria boxului. Si nu doar din punct de vedere al bursei pe care o vor imparti cei doi sportivi, ci si din punctul de vedere al incasarilor preconizate de televiziuni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Aprilie 2015, 18:23
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2015, 16:54

Meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, care va avea in luna mai, ii va costa pe fani cate 99 de dolari! Si asta nu pentru a il vedea pe viu, ci pentru a-l vedea la televizor!

Wall Street Journal noteaza ca HBO si Showtime, detinatoarele drepturilor de transmisie ale evenimentului, au stabilit un pret de 99 de dolari pentru meci. Evenimentul va fi transmis in format Pay Per View si va fi cel mai scump program din istorie, urmand sa depaseasca transmisiunile din UFC, penturu care fanii trebuie sa plateasca intre 59 si 74.95 dolari americani.

PPV-ul in format standard definition va costa 89$, in timp ce formatul HD va fi mai scump cu 10 dolari.

Astfel, expertii preconizeaza ca meciul dintre Mayweather si Pacquiao va bate si recordul de incasari din PPV, urmand sa depaseasca cele 2.5 milioane de unitati vandute de HBO la meciul Mayweather - Oscar de la Hoya, din 2007.

Un alt meci care a generat incasari uriase din Pay Per View a fost cel dintre Mayweather si Canelo Alvarez. Acesta le-a bagat in conturi detinatoarelor drepturilor peste 2.2 milioane de unitati vandute

Lupta dintre Mayweather, campionul categoriei semimijlocii in format WBA si WBC, si Manny Pacquiao va avea loc pe 2 mai, in Las Vegas.

Modifică setările cookies