"El e un fel de Ibrahimovici in batai!" Pe cine sustine Zlatan in "KOnfruntarea milioanelor"! Meciul e la ProTV, duminica dimineata de la 06:30

"El e un fel de Ibrahimovici in batai!" Pe cine sustine Zlatan in "KOnfruntarea milioanelor"! Meciul e la ProTV, duminica dimineata de la 06:30

Zlatan Ibrahimovic se trezeste dimineata sa vada cel mai asteptat meci al anului.

Atacantul lui Manchester United spune ca se aseamana cu luptatorul de arte martiale si ca acesta va fi favoritul lui in meciul de duminica dimineata in fata lui Floyd Mayweather.

"El este Ibrahimovic al artelor martiale, iar eu sunt McGregor al lumii fotbalului", a declarat Ibra pentru Sport Bible.

Acesta a analizat parcursul in cariera al celor doi sportivi: "Avem un baiat care si-a construit cariea de-a lungul mai multor ani, iar acela este Mayweather. Si apoi avem un alt baiat, cu mai putini ani de cariera, dar care si-a construit deja un nume mare. Tot ce a spus, a facut, iar in acest caz vedem un luptator de MMA intrand intr-un ring de box", a adaugat suedezul.

"Ca un mare fan al MMA-ului, voi urmari acest meci. Nu stiu ce se va intampla, chiar daca oamenii sustin ca Mayweather va castiga usor. Eu nu cred asta. Cred ca va fi o lupta dura. Conor are forta si te poate lovi din orice unghi. Si are incredere la fal ce mine".

"Il simt increzator. Va castiga! Asta pentru ca el are increde foarte mare si, asa cum spun eu, in tot ceea ce faci, mentalul conteaza 50%. Daca ai mentalul puternic, poti sa realizezi ce iti propui. In acelasi timp, el are multe calitati, asa ca eu cred in Conor!", a mai spus acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies