El e romanul care si-a INVINS destinul si a iesit campion olimpic! Bute l-a chemat langa el pentru un antrenament de senzatie

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 10:20

	El e romanul care si-a INVINS destinul si a iesit campion olimpic! Bute l-a chemat langa el pentru un antrenament de senzatie

Bute n-a renuntat la visul de a deveni din nou campion mondial!

Ia exemplul lui Carol Eduard Novak, primul medaliat cu aur al Romaniei la Jocurile Paralimpice. Carol, acum presedinte al Federatiei de Ciclism, are in total 3 medalii la JP: un aur la urmarire pe pista, in 2012, si doua arginturi, unul in 2008, la Beijing, si unul in 2012, la Londra, ambele la contratimp pe sosea.

Carol Eduard Novak, 37 de ani, a suferit in 1996 un accident in urma caruia a ramas fara piciorul drept. Asta l-a facut sa renunte la patinaj-viteza, proba in care concura si unde visa ca va fi campion. Lovitura primita din partea destinului n-a putut sa-l opreasca. Carol s-a apucat de ciclism, ajutat de o proteza, si a obtinut performante incredibile la cel mai inalt nivel.

Revenit la antrenamente dupa operatia suferita la mana in mai, Bute se pregateste de meciul cu Jean Pascal, din ianuarie (Montreal).
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT