El e romanul care si-a INVINS destinul si a iesit campion olimpic! Bute l-a chemat langa el pentru un antrenament de senzatie

Miercuri 04 Septembrie 2013, 10:20

	El e romanul care si-a INVINS destinul si a iesit campion olimpic! Bute l-a chemat langa el pentru un antrenament de senzatie

Bute n-a renuntat la visul de a deveni din nou campion mondial!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Ia exemplul lui Carol Eduard Novak, primul medaliat cu aur al Romaniei la Jocurile Paralimpice. Carol, acum presedinte al Federatiei de Ciclism, are in total 3 medalii la JP: un aur la urmarire pe pista, in 2012, si doua arginturi, unul in 2008, la Beijing, si unul in 2012, la Londra, ambele la contratimp pe sosea.

Carol Eduard Novak, 37 de ani, a suferit in 1996 un accident in urma caruia a ramas fara piciorul drept. Asta l-a facut sa renunte la patinaj-viteza, proba in care concura si unde visa ca va fi campion. Lovitura primita din partea destinului n-a putut sa-l opreasca. Carol s-a apucat de ciclism, ajutat de o proteza, si a obtinut performante incredibile la cel mai inalt nivel.

Revenit la antrenamente dupa operatia suferita la mana in mai, Bute se pregateste de meciul cu Jean Pascal, din ianuarie (Montreal).
 

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT