Lucian Bute si-a PIERDUT adversarul! Jean Pascal: "Eu nu-l mai astept pe Bute" Cu cine va lupta romanul:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 19:15

	Lucian Bute si-a PIERDUT adversarul! Jean Pascal: "Eu nu-l mai astept pe Bute" Cu cine va lupta romanul:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, astazi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Lucian Bute si-a pierdut adversarul cu care voia sa boxeze in 2014. Operatia la mana pe care a suferit-o in luna mai il va scoate din circuit o buna perioada de timp. Jean Pascal a declarat ca nu este dispus sa il astepte pe Bute si a motivat faptul ca este in apogeul carieri si vrea sa lupte in luna septembrie.

"Unele ziare incearca sa ma faca «lupul cel rau». Incearca sa arate ca sunt un petrecaret, desi eu nu sunt asa. Nu stiu daca asta se intampla din cauza culorii pielii mele. Nu sunt un sfant, dar nici un «rock-star». Eu nu stau dupa Lucian Bute. Daca se accidenteaza din nou in luna ianuarie? Eu sunt la apogeul carierei, astfel ca este momentul ca lucrurile sa se miste. Vreau sa boxez in septembrie", a spus Pascal.

Jean Pascal spera sa boxeze in cadrul unei gale ce va avea loc in data de 28 septembrie, la Montreal.
"Acel meci va avea loc, in septembrie, daca vom considera ca ii va permite lui Jean Pascal o pregatire mai buna pentru confruntarea cu Bute. Jean va boxa daca organismul sau va rezista si daca totul va fi in regula. Prioritatea este meciul cu Lucian Bute", a declarat managerul lui Pascal, Yvon Michel, care a adaugat ca s-a gasit deja un potential adversar pentru luna viitoare, fara sa ii precizeze numele.

In urma cu o saptamana, Jean Bedard, presedintele Interbox a declarat ca Bute va lupta cu Jean Pascal pe 18 ianuarie 2014, la Centre Bell din Montreal. Daca Jean Pascal nu va fi disponibil, Bute va lupta cu canadianul Adonis Stevenson, pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT