Ciocan confirma: se bate cu Klitschko in aceasta vara: "Ar fi de vis sa luptam pe National Arena!" De ce vrea meciul in 2014

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 18:55

	Ciocan confirma: se bate cu Klitschko in aceasta vara: "Ar fi de vis sa luptam pe National Arena!" De ce vrea meciul in 2014

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

"Managerul lui Klitschko l-a contactat pe managerul meu sa facem un meci in aceasta vara. E un vis dar pentru asta am mers acolo, sa ajung sa boxez pentru titlul mondial. O sa facem meciul cu siguranta daca se semneaza contractul. Nu e prea devreme, in box nu poti sa stii niciodata, pot avea o accidentare si sa regret toata viata ca nu am profitat de aceasta sansa.

Nu stim deocamdata unde ar avea loc meciul. Sa vedem contractul care se pune pe masa mai intai.

El a luptat si in Ucraina, ultimul meci l-a avut in Rusia. Eu mi-as dori sa luptam in Romania, ar fi de vis sa fie pe national arena. Eu trag cu dintii sa intru in ring cu Klitschko. Meciul ar avea loc in septembrie-august. Fratii Klitschko sunt legende, se antreneaza bine si sunt foarte seriosi. Dar un pumn poate schimba totul la categoria grea.

Stilul european imi prinde bine, America este foarte dezvoltata in box, dar am ales Germania, la fel ca si fratii Klitschko.

Deocamdata asteptam, au fost numai vorbe dar eu cred ca va avea loc meciul" a spus Cristi Ciocan, in direct la Sport.ro

De ce merg atât de încet trenurile la noi. Şeful Ford România: "Le pot întrece cu bicicleta, asta e o problemă"
BRAT
Modifică setările cookies