Tyson Fury Joe Rogan Box

FOTO Cel mai rău om din lume va fi un laș

În urmă cu doar câteva săptămâni,Tyson Fury l-a atacat violent pe Joe Rogan pentru că acesta a spus că într-o luptă reală sau într-un meci în cușcă Tyson ar fi pulverizat de Jon Jones.

Alexandru Ganci
Data publicarii: Duminica 16 Iulie 2023, 08:03
Data actualizarii: Duminica 16 Iulie 2023, 08:29

De la acest scandal pana la un posibil meci a fost doar un pas, dar Tyson a fost cel care a refuzat toate propunerile lui Dana White. Super meciul dintre campionul de box si campionul UFC al greilor nu a putut fi organizat. Exact cum a spus Rogan.

Cu toate acestea, nimeni nu l-a putut opri pe Tyson să pășească pe urmele lui Ali, Mayweather sau Dempsey și să-și organizeze un meci de box împotriva unui boxer fără experiență la profesioniști.

Adversarul ales are exact calitățile pe care le-au căutat promotorii în meciurile de bâlci ale campionilor menționati. Este puternic, fioros și nu știe să boxeze. Acest om este fostul campion al greilor din UFC, Francis Ngannou.

Imediat după ce a fost anunțat meciul, lumea sporturilor de luptă a început să se frământe, campionii de box l-au acuzat pe Tyson că dorește un cec gras fără să lupte, iar Jon Jones s-a amuzat spunând că cei doi oameni care se tem de ei se bat pentru titlul celui mai laș om din lume.

Dincolo de răutățile specifice lumii luptelor, faptele rămân, până nu îl inving pe Jon Jones, cei doi nu pot să își aroge titlul de cel mai rău om din lume, asta în condițiile în care atât Jon cat și Dana White au făcut tot ce au putut pentru a organiza meciuri cu Tyson și Francis.

Chiar dacă meciul în cauză va fi o rețetă financiară excelentă, fanii vor rămâne cu impresia că doi oameni care se tem de Jon Jones se luptă pentru titlul onorific de “cel mai rău om din lume” intr-un meci aranjat în favoarea campionului din box.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!