GALERIE FOTO Antrenorul Vondrousovei a pierdut pariul! Campioana Wimbledon a dezvăluit totul, la ceremonia de premiere

Marketa Vondrousova Ons Jabeur Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 22:46
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 22:46

Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova a devenit prima câștigătoare din Era Open care nu s-a aflat pe lista capilor de serie ai întrecerii din Londra. 

Marketa Vondrousova (24 de ani, 42 WTA) a învins-o pe Ons Jabeur (28 de ani, 6 WTA), scor 6-4, 6-4, în finala turneului de la Wimbledon, alăturându-i-se Petrei Kvitova pe lista cehoaicelor care au ieșit câștigătoare pe iarba londoneză, în noul secol. 

La rândul său surprinsă de rezultatul finalei, sportiva din Republica Cehă a dezvăluit că a câștigat un pariu mai vechi pe care îl pusese cu antrenorul său. În urma câștigării competiției de la Wimbledon, Vondrousova va avea șansa de a-și duce antrenorul într-un salon de tatuaje, întrucât acesta i-ar fi spus că își va face unul, atunci când ea va deveni campioană de Grand Slam. 

Antrenorul Vondrousovei a promis că își va face la rândul său un tatuaj, dacă eleva sa va ajunge campioană de Grand Slam

„Nu știu ce se întâmplă acum. E un sentiment uimitor. Anul trecut, pe vremea aceasta, aveam mâna în ghips, iar acum câștig Wimbledonul. Tenisul e nebunesc.

Nu știu cum am reușit. Revenirile nu sunt ușoare, niciodată nu știi la ce să te aștepți. Vreau să mulțumesc echipei mele, vă iubesc. Sora mea mai mică plânge. 

Vondrousova: „Nu știu cum am reușit. Anul trecut aveam mâna în ghips, acum câștig Wimbledonul. Tenisul e nebunesc”

E minunat să vă am alături. Ultimele două săptămâni au fost epuizante, dar sunt recunoscătoare și mândră de mine însămi. 

Am pus un pariu cu antrenorul meu. Mi-a spus că, dacă voi câștiga un Grand Slam, își va face și el un tatuaj. Așa că cred că vom merge mâine,” a glumit Marketa Vondrousova, în discursul de campioană, ținut la Wimbledon. 

Întrebată cum va sărbători câștigarea primului titlu de mare șlem al carierei, cehoaica a răspuns nesurprinzător: „Cred că o să beau niște bere.

Au fost două săptămâni obositoare și am avut emoții atât de mari, înaintea finalei. Vă mulțumesc pentru sprijin și că ați venit,” a spus Vondrousova, care va intra, începând de luni, 17 iulie, pentru prima oară în top 10 WTA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!