Cea mai scumpa centura pentru cel mai scump meci din istorie! Cum va arata "trofeul" pentru meciul mileniului Mayweather - Pacquiao

Cea mai scumpa centura pentru cel mai scump meci din istorie! Cum va arata "trofeul" pentru meciul mileniului Mayweather - Pacquiao

Cel mai scump meci de box din istorie, duelul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, care va avea loc pe 2 mai, la MGM Arena din Las Vegas, va avea parte si de cel mai scump "trofeu".

Castigatorul luptei dintre Mayweather si Pacquiao va pune mana si pe o centura de toata frumusetea. 180 de milioane de dolari este bursa pe care Mayweather o va incasa pentru ca se va lupta cu Pacquiao, in timp ce adversarul sau va primi 120 de milioane de dolari.

Pe masa va fi pusa si o centura unica in lume, facuta special pentru aceasta lupta. Centura cu diamante va costa 1 milion de dolari.

"Aceasta opera de arta este facuta de catre WBC si este dedicata exclusiv acestei lupte care deja scrie istorie in box", a precizat WBC intr-un comunicat de presa.

Centura a fost prezentata oficial de World Boxing Council in Mexic, iar cei care au adus-o au fost Adonis Stevenson, campionul categoriei semigrea, si fostul pugilist Larry Holmes.

Centura este incrustata cu diamante si pietre pretioase, iar designul sau este unul unic. Aceasta a fost facuta manual de un artist mexican.

Mayweather se vor lupta pe 2 mai, in Las Vegas.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies