Bute e deja gata pentru revansa cu Froch din martie! Lupta poate avea loc pe National Arena! Mesajul lui Doroftei VIDEO:

"Doar daca te bati ca in ultima runda cu rusul, ai o sansa in fata lui Froch", ii transmite Doroftei. Grachev a facut scandal dupa meci.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Noiembrie 2012, 21:01
Data actualizarii: Duminica 04 Noiembrie 2012, 21:08

Doroftei: "N-am spus eu ca i se apropie sfarsitul in stilul in care a boxat, dar nu e un stil de care are nevoie. Daca si presa canadiana ii atrage atentia asupra meciului asta, poate va ajuta sa inteleaga ca are nevoie sa schimbe ceva"

Grachev: "Bute a castigat nemeritat - a fost ajutat de arbitri. Stiam ca fara un KO, nu pot castiga la Montreal, Bute nu mi-a pus probleme"

Bute: " Hotii striga hotii! Dar nu cred ca se pune problema de o revansa sau ca a castigat meciul. Hai sa fim seriosi!"

Revansa cu Froch e singura la care se gandeste Bute. Contractul e semnat deja. Trebuie doar ca Froch sa-si castige meciul din aceasta luna.

Bute si-a taiat pleoapa dupa ce a primit un cap in figura de la Grachev. Rusul spune ca de pa pumnul lui s-a umflat ochiul lui Bute.

Bute: "M-a deranjat pentru tot restul reprizelor. Am simtit cum imi curgea sangele in ochi. Aproape nu mai vedeam cu ochiul stang"
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!