Revenire MAGISTRALA a lui Bute! A uitat de infrangerea cu Froch si a facut SPECTACOL cu rusul Grachev! VIDEO

VICTORIEEE! Lucian Bute e din nou campion dupa ce l-a invins pe rusul Denis Grachev! Romanul a cucerit centura NABF la semigrea VEZI MECIUL BUTE VS GRACHEV INTEGRAL

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Noiembrie 2012, 15:57
Data actualizarii: Duminica 04 Noiembrie 2012, 15:57

VEZI MECIUL BUTE VS GRACHEV INTEGRAL

A INCEPUT MECIUL LUCIAN BUTE VS DENIS GRACHEV

Lucian Bute a reusit sa-si revina dupa infrangerea in fata lui Carl Froch si a cucerit titlul NABF! Meciul cu Denis Grachev a fost foarte dificil insa pentru roman, boxerul rus fiind extrem de artagos - Grachev a dovedit pe parcursul meciului ca poate incasa lovituri puternice si a inceput mai bine meciul. Din repriza a 6-a insa, Bute a dominat categoric si a incercat in permanenta sa prinda lovitura cu care sa-l faca KO pe rus. Nu i-a iesit insa i-a facut pe canadieni sa se ridice in picioare si sa-l aplaude in timpul meciului!

VIDEO Ultima repriza, dominata clar de Lucian Bute!

UPDATE:  Iata interviul lui Lucian Bute de dupa meci

 


VEZI MECIUL BUTE VS GRACHEV INTEGRAL

Iata desfasurarea meciului:

Repriza 12 - Grachev forteaza, stie ca are nevoie de KO pentru a-si pastra centura! Bute se misca insa excelent si este el cel care loveste mai bine. Se joaca cu garda jos, Bute il provoaca pe Grachev! Bute face spectacol in ultima repriza, arena s-a ridicat in picioare! Bute si-a aratat clasa in aceasta repriza

Repriza 11 - Bute incearca sa dea KO-ul in continuare cu stanga insa loviturile de dreapta sunt cele care trec de garda lui Grachev. Desi s-a lasat dus in corzi de adversar, loviturile lui Bute l-au prins aproape toate pe Grachev. Si repriza asta e a lui Bute.

Repriza 10 - Lucian incepe sa boxeze din ce in ce mai bine. Loviturile romanului sunt mai clare insa Grachev pare capabil sa reziste 12 reprize. Inca o repriza castigata de Bute

Repriza 9 - O noua repriza spectaculoasa - Grachev rezista desi a incasat cateva lovituri puternice. Bute sangereaza in continuare de la taietura din prima repriza. Bute castiga si aceasta repriza

Repriza 8 - Bute cauta in continuare KO insa loviturile lui puternice nu il prind pe Grachev. Bute a reusit o directa de dreapta care l-a prins pe rus. Bute a castigat si aceasta repriza conform expertului televiziunii canadiene

Repriza 7 - Bute pare sa fie calm si il lasa pe Grachev sa arunce mai multe lovituri care nu isi ating tinta. Bute a primit o lovitura la ficat, Grachev a evitat de putin un croseu de stanga ce putea incheia meciul! Repriza e a lui Bute, e prima data cand romanul e in avantaj!

Repriza 6 - Bute pare ca asteapta o oportunitate pentru a-l face KO pe Grachev, rusul trimite mai multe lovituri insa majoritatea se duc in blocaj. Bute incearca in continuare sa il prinda cu stanga. E repriza lui Bute - scorul e 58-58!

Repriza 5 - Din ce in ce mai agresiv Grachev, insa Bute a lovit bine pe contra. Cateva lovituri ale lui Lucian si-au atins tinta insa Grachev nu a parut sa fie afectat. Acestea repriza este considerata ca fiind a lui Grachev

Repriza 4 - O noua repriza echilibrata, ambii au avut lovituri bune. Pe final, Grachev l-a prins in colt insa Bute a scapat. Prima repriza insa castigata de Bute. Expertul televiziunii canadiene considera ca e egal per-total - 39-39!

Repriza 3 - Bute si-a revenit si a avut mai multe lovituri clare in runda a 3-a! O directa de stanga a lui Bute l-a prins in fata pe Grachev. Cu toate astea, repriza e data ca fiind egala de expertul televiziunii canadiene!

Repriza 2 -  O repriza mai deschisa intre cei doi, Lucian a fost in ofensiva. Grachev a fost atentionat dupa o lovitura cu capul. A doua repriza a fost acordata rusului!

Repriza 1 - A inceput prima runda, Bute sta in mijlocul ringului, toti fanii canadieni s-au ridicat in picioare si ii scandeaza numele!

O prima repriza in care cei doi boxeri au incercat sa se testeze, niciunul nu a lovit clar insa Lucian a suferit o taietura la pleoapa ochiului stang! Scorul a fost 10-10 in aceasta prima runda

Denis Grachev a intrat in ring, a intrat si Lucian Bute!


 


► Repriza Allan Green (USA, 32-4, 21KO) il invinge pe canadianul Renan St-Juste (23-4-1, 14KO) cel care nu a mai putut continua!
Categoria super-mijlocie

►  Victorie superba a lui Mikael Zewski (17-0, 13KO) in doar cateva secunde in fata mexicanului Cesar Chavez (12-3, 9KO). Chavez s-a lasat descoperit iar canadianul a trimis o directa de dreapta devastatoare!

► Rodrigo Guerrero (18-4-1, 12KO) l-a invins pe Sebastien Gauthier (22-3, 14 KO) prin KO in runda a 8-a.
Categoria super-musca

► Francy N'Tetu(8-0, 2K) s-a impus la decizie in fata lui Schiller Hyppolite (5-1, 2KO). Doi arbitri i-au dat victoria lui N'Tetu, celalalt considerand ca Hyppolite s-a impus
Categoria supermijlocie

► Intr-o lupta a boxerilor neinvinsi, Sebastian Bouchard (4-0, 2KO) l-a invins pe Glisandy Mejia (3-1, 2KO) prin decizie unanima a arbitrilor dupa 4 runde! Bouchard a fost aproape de KO in repriza a doua - a reusit sa-l trimita la podea insa boxerul de 30 de ani s-a ridicat. Acea lovitura s-a dovedit a fi decisiva, Bouchard castigand cu 38-37!
Categoria mijlocie

► Greul de 26 de ani, Bogdan Dinu, a ramas neinvins si dupa al 8-lea meci! L-a facut KO pe Eric Martel in runda a 4-a! Meciul a fost dominat categoric de boxerul roman! Dinu are 5 victorii prin KO CLICK AICI PENTRU VIDEO
Categoria grea

► In primul meci al serii, Michaeal Gadbois (8-0, 3K) l-a invins greu la decizie pe veteranul Pedro Navarette (28-17-3, 17KO)
Categoria semi-usoara


Bute reincepe drumul catre centura mondiala cu Grachaev. Ca orice mare boxeor, romanul nostru a simtit gustul infrangerii in ringul de box.

Dintre fostii mari campioni, unii au revenit in top, recanstigand centura, altii s-au retras la prima infrangere iar altii, mai rau, au cazut in mizerie odata cu pierderea titlului.

Iata mai jos povestea a cinci dintre cei mai mari campioni de box din toate timpurile:

Mike Tyson - A fost unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile. Neinvins si un maestru al KO-ului, Tyson a furnizat ceea ce a fost votata drept cea mai mare surpriza din istoria sportului din toate timpurile, atunci cand a fost invins de Buster Douglas, pe 11 februarie 1990. Tyson si-a pierdut toate titlurile: The Ring, WBC, WBA si IBF. Dupa inca 6 meciuri si cativa ani petrecuti in puscarie, Tyson s-a intors si a recucerit titlurile WBC si WBA, pentru a le pierde apoi in fata lui Evander Holyfield, in 1996. Chiar daca a mai ajuns sa boxeze pentru titluri, in 2002, in fata lui Lewis, Tyson a ajuns acolo mai mult printr-o conjunctura si nimeni nu i-a dat nicio sansa in fata unuia dintre cei mai mari boxeri din ultimii 20 de ani.

Joe Luis - declarat de multi drept cel mai bun boxer din toate timpurile, Luis a castigat si si-a aparat titlul mondial timp de 11 ani. Prima infrangere din cariera a venit in 1950, cand a pierdut titlul in fata lui Ezzard Charles. De atunci a boxat in meciuri doar de palmares pentru a-si incheia cariera un an mai tarziu cu o infrangere cu Rocky Marciano.

Muhammad Ali - Cea mai mare personalitate din istoria sportului si-a pierdut titlurile in fata lui Joe Frazier, in 1971. Imediat dupa acest meci a castigat un nou titlu pe care l-a pierdut 2 ani mai tarziu. Din 1974 pana in 1978 a urmat a doua mare perioada de dominare a lui Ali, care a adunat toate titlurile posibile pentru a le pierde in 1978 in fata lui Leon Spinks, in fata caruia le-a recastigat in revansa, pentru a le pierde apoi in fata lui Larry Holmes. Un an mai tarziu s-a retras.

Julio Cesar Chavez - Unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor si un simbol al Mexicului, Chavez a fost neinvins timp de 14 ani, pana la infrangerea cu Frankie Randall, in 1994. A castigat revansa si a urmat o noua serie de meciuri castigate pentru a pierde doi ani mai tarziu in fata lui Oscar de la Hoya. A mai luptat de doua ori pentru titlu insa fara succes, retragandu-se cu peste 100 de victorii in palmares si doar 6 infrangeri.

Evander Holyfield - Ascensiunea lui Holyfield a aparut in perioada in care Tyson a disparut de pe scena, la inceputul anilor 90. Acesta a castigat si apoi a pierdut atatea titluri pe o perioada atat de lunga incat a devenit, in 2011, cel mai batran detinator de centura mondiala din istoria boxului. Ce au in comun toti cei 5 mari campioni? Fiecare a castigat meciul imediat urmator pierderii centurii pentru prima data, ceea ce ne face sa speram ca Bute va reveni in ring mai puternic ca in meciul cu Froch!

Bute a facut MILIOANE din "conserve"! Leonard Doroftei a avut contractul cu Mayweather PE MASA! Vezi o comparatie EPICA intre ei:

Ce ma enerveaza cand vad "versus" intre Bute si Doroftei. De ce trebuie sa ii comparam ca sa il punem pe unul mai sus si pe celalalt mai jos? Singurul cuvant care ar trebui sa apara intre Bute si Doroftei este "SI".

Doroftei si Bute sunt doi boxeri diferiti, ce apartin de doua ere diferite. "Dorin" a prins ultimul val din boxul "romantic", cand acest sport era in varful lantului trofic, cu cea mai mare expunere, apreciere si recompensare din partea fanilor si a sponsorilor. Intre timp, boxul a pierdut teren in USA, acolo unde e casa boxului profesionist, in fata MMA-ului.

Bute a prins insa sansa unui contract banos in care si-a facut meciurile cat mai destept posibil. Acuzat ca are doar adversari slabi, Bute s-a multumit sa lupte cu "adversari obligatorii" din clasamentul IBF, facand cel putin 1 milion de dolari pe meci, suma la care doar ar fi VISAT Doroftei in urma cu 8 ani. Cine ar alege sa isi ia 100 de pumni in cap pentru 1 milion de dolari in locul a 10 pumni in cap pe 2 milioane de dolari? Nimeni.

Putini stiu insa ca Doroftei a fost aproape de un meci cu Mayweather, pe vremea cand americanul inca nu era "gigantul" din ziua de astazi. Acesta a avut contractul pe masa, insa managerii sai nu au fost de acord cu sumele stipulate: 3 milioane pentru Mayweather si doar 500.000 pentru Doroftei.

Comparatie Bute vs Doroftei

CA STIL: In general, in ziua de azi, exista tendinta ca boxerii sa amestece mai multe stiluri, ca sa poata sa faca fata in orice situatie, asta pentruca in box e foarte valabila chestia cu "foarfeca, piatra, hartie". Adica, in mare, sunt 3 stiluri de box: swarmer, slugger si boxer. Se considera ca "swarmeru" il bate pe "boxer", "boxerul" il bate pe "slugger", "sluggerul" il bate pe "swarmer". Doroftei era swarmer, adica lupta de aproape, punea presiune tot timpul, foarte bun incasator, conditie fizica ireprosabila. Genul asta de boxeri genereaza lupte spectaculoase mereu.

Bute e mai "boxer", un fel de "counter puncher" asta presupune ca are substanta cenusie, viteza si meserie.

CA VREMURI: Pe vremea lui Doroftei inca mai erau practicanti calitativi de box mai old school, nu supertactica ca majoritatea azi. In ziua de azi pana si mexicanii se aliniaza la noile tendinte.

Pastrand proportiile, Bute se aseamana cu Mayweather. Se uita atent la tine, te studiaza pe pas inapoi/lateral, incearca niste combinatii si dupa aia functie de combinatiile care intra "iti incarca bateriile".

CA IMAGINE: Mai este un aspect, Bute traieste in vremurile in care MMA-ul a diluat serios tabara consumatorilor de box, pe prima pagina la yahoo il vezi mai des pe Dana White decat pe Don King. Multe site-uri cu stiri din box au devenit site-uri de stiri din box si MMA. E greu sa fii erou in box azi, pe vremea lui Doroftei boxul era regele "batailor". Daca deveneai campion se ducea vestea in toata lumea. Acum boxul devine din ce in ce mai de nisa, doar vedete de calibrul lui Pac si Mayweather il tin sus, si cu toate astea Bute e mai cunoscut, mai bogat, mai frumos, amandoi au avut carisma.

+++++++++++++++++++++++++++++++

Doroftei ii tine pumnii lui Bute: "Acum sper ca s-a trezit" 'Legenda Renaste', duminica, 01.00, in direct pe voyo.ro!

"Abia astept lupta cu Bute. Sunt pregatit. Bute e un luptator bun, dar in lupta cu Froch a aratat ca nu poate face fata presiunii. Si asta voi face si eu: voi pune presiune pe el", a spus Grachev pentru presa din Canada.

Bute vs Grachev Live Video pe www.voyo.ro, duminica 4 noiembrie de la ora 01:00

Supranumit "Piratul", Denis Grachev are 29 de ani si 13 meciuri la profesionisti. A castigat 12 dispute, opt dintre ele prin knock-out, iar una a terminat-o la egalitate. In cariera sa, rusul a mai participat si in competitii de Kickboxing (17 victorii - doua infrangeri) si arte martiale mix (3 victorii - o infrangere). 

Denis Grachev a obtinut o victorie surprinzatoare in ultimul meci disputat, invingandu-l, prin knock-out in repriza a opta, pe Ismail Sillakh.

De cealalta parte, Lucian Bute are 31 de partide la profesionisti, 30 de victorii (24 prin knock-out) si o singura infrangere. Bute vs Grachev Live Video pe www.voyo.ro, duminica 4 noiembrie de la ora 01:00


Bute lupta in meciul de revenire dupa prima sa infrangere cu Denis Grachev.

"Abia astept lupta cu Bute. Sunt pregatit. Bute e un luptator bun, dar in lupta cu Froch a aratat ca nu poate face fata presiunii. Si asta voi face si eu: voi pune presiune pe el", a spus Grachev pentru presa din Canada.

Bute vs Grachev Live Video pe www.voyo.ro, duminica 4 noiembrie de la ora 01:00

Supranumit "Piratul", Denis Grachev are 29 de ani si 13 meciuri la profesionisti. A castigat 12 dispute, opt dintre ele prin knock-out, iar una a terminat-o la egalitate. In cariera sa, rusul a mai participat si in competitii de Kickboxing (17 victorii - doua infrangeri) si arte martiale mix (3 victorii - o infrangere).

Denis Grachev a obtinut o victorie surprinzatoare in ultimul meci disputat, invingandu-l, prin knock-out in repriza a opta, pe Ismail Sillakh.

De cealalta parte, Lucian Bute are 31 de partide la profesionisti, 30 de victorii (24 prin knock-out) si o singura infrangere. Bute vs Grachev Live Video pe www.voyo.ro, duminica 4 noiembrie de la ora 01:00

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies