'Am avut cu 200 de lovituri mai mult decat Badou! Vreau o revansa la anul!' Anuntul lui Bute dupa meciul de titlu mondial cu Badou Jack

'Am avut cu 200 de lovituri mai mult decat Badou! Vreau o revansa la anul!' Anuntul lui Bute dupa meciul de titlu mondial cu Badou Jack

Lucian Bute crede ca egalitatea data de arbitri intre el si Badou Jack e un rezultat corect si anunta ca vrea o lupta cu invingatorul dintre DeGale si Jack in 2017.

Bute spune ca a avut cu aproape 200 de lovituri mai mult decat Jack si regreta ca nu a fost agresiv mai devreme in meci.

"Cred ca a fost un rezultat echitabil. Din punctul meu de vedere, au fost foarte multe reprize stranse. El a avut centura, a avut un avantaj, iar arbitrii au inclinat balanta catre el. Am un singur regret, ca nu am fost agresiv mai devreme, sa dau drumul mai mult la brate. Asta i-a permis sa castige primele reprize. Am terminat meciul in forta, dar n-a fost suficient ca sa-i iau centura. Sunt fericit de performanta pe care am realizat-o, asta a demonstrat ca fac parte din elita boxului mondial.

Badou Jack este un gentleman, nu a fost arogant deloc, nu a avut declaratii acide. Este un campion si merita tot respectul. Am avut undeva la 200 de lovituri mai multe decat Badou. Am facut un meci spectaculos si cu DeGale. Probabil va fi o unificare intre cei dois i mi-ar placea sa am o revansa cu castigatorul, anul viitor", a spus Bute pentru Digisport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies