"Putea sa MOARA in ring! E foarte grav ce a facut" Bute, facut praf de ultimul adversar! Badou Jack cere sa i se acorde victoria

Substanta interzisa la care a fost depistat Bute este ostarina (enobosarm), cu efecte similare celor ale steroizilor anabolizanti. Ostarina figureaza inca din ianuarie 2008 pe lista produselor interzise de Agentia Mondiala Antidoping.

WBC nu a anuntat sanctiunile pe care le risca Bute. Potrivit ESPN, romanul risca o suspendare si o amenda.

Badou Jack nu a fost bucuros sa afle de testul pozitiv. "Chiar si luand ceva nu putea sa ma bata", a reactionat Jack pentru ESPN.com. "Eu am castigat meciul. Toata lumea stie ca l-am castigat. N-ar fi trebuit sa se incheie la egalitate. Sper ca decizia va fi schimbata intr-o victorie", a declarat el.

"Asta e inselatorie. (...) Poti sa mori in ring. E ceva rau. (Bute) imi place ca om. E un timp simpatic, dar asta nu-i deloc frumos. Iti pui viata in joc de fiecare data cand pasesti in ring si adversarul tau triseaza? Poti muri. In box se poate intampla orice. L-am nimerit cu cateva lovituri foarte puternice si si-a revenit dupa ele, ceea ce m-a surprins", a spus Jack.

Cand a auzit ca Bute a fost depistat pozitiv, Jack s-a gandit la revenirea puternica a romanului din ultimele reprize ale meciului.

"Am crezut ca e un tip cinstit. Nu ma asteptam la asta din partea lui", a mai spus suedezul.

Bute (in varsta de 36 ani) a fost campionul mondial IBF al categoriei din 2007 pana in 2012, interval in care si-a aparat centura de 9 ori. El are in palmares 32 de victorii (25 KO), un meci egal si 3 infrangeri la profesionisti. 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina apare o diferență de ”peste 500” de decese Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies