Bute nu se mai retrage dupa egalul obtinut in fata lui Badou Jack. "Am demonstrat ca fac parte din elita, vreau revansa!"

Bute nu se mai retrage dupa egalul obtinut in fata lui Badou Jack. "Am demonstrat ca fac parte din elita, vreau revansa!"

Lucian Bute a anuntat ca nu se retrage.

Lucian Bute a facut egal cu Badou Jack, in meciul de titlu mondial din aceasta dimineata. In urma acestui rezultat, centura ramane la suedez, insa Bute e multumit de evolutia sa din ultimele doua confruntari, chiar daca toate publicatiile de box considera ca Jack a castigat clar disputa.

Inainte de meci, Bute a anuntat ca se retrage daca pierde si cu Badou Jack, asa cum a facut cu James DeGale in ultima confruntare, insa evolutia sa l-a facut sa se razgandeasca.

Cititi mai jos un interviu acordat de Bute pentru Radio Raheem dupa meci:

Simti ca ai castigat sau esti multumit?
Cred ca a fost scorul corect. Au fost multe runde stranse dar el are centura de campion si i le-au dat lui. In cele din urma a fost egal, am aratat tuturor ca sunt in continuare in elita pentru un titlu mondial.

Ai zis inainte de meci ca te vei retrage daca pierzi.
Dupa performanta mea cu James DeGale si dupa cea din aceasta seara cu Badou Jack, mi-a dat puterea sa continui.

In ultimele runde ai revenit, ai simtit ca iti scapa meciul?
Am inceput incet in prima jumatate a meciului si am terminat puternic. Au fost runde stranse si judecatorii i le-au dat campionului.

DeGale a fost fluierat la final, crezi ca intr-o revansa ai putea sa il bati?
Ii bat pe amandoi in revansa. Daca pot sa mai boxez cu ei, o sa ma descurc mult mai bine decat in primele meciuri.

Te-a deranjat taietura...
A fost lovitura de cot din runda a doua. I-am aratat arbitrului dar nu s-a intamplat nimic. Dar meciul a fost fair play, Badou e un gentleman.

Ce faci in continuare?
Vreau sa fiu mai agresiv de la inceput, sa dau drumul la maini. Si azi, daca puneam presiune in prima jumatate faceam mai multe. O sa raman in categorie, vreau revansa cu amandoi. O sa imi iau vacanta si apoi ma voi antrena pentru urmatorul meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Protocolul de reabilitare post-COVID a fost emis de Ministerul Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies