Sabrina Ionescu baschet feminin Baschet EXCLUSIV | Interviu in PREMIERA cu Sabrina Ionescu! Baschetbalista din WNBA vorbeste pentru prima oara in Romania: "In fiecare zi vorbim in romana"

FOTO Sabrina Ionescu, o nouă evoluție de nota 10

Las Vegas Aces şi New York Libery se vor întâlni din nou joi, într-o partidă din sezonul regulat al WNBA.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 11:36
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 16:57

Baschetbalista americană de origine română Sabrina Ionescu a ajutat echipa New York Liberty să câştige Commissioner's Cup, după ce aceasta a învins în finală, cu scorul de 82-63, formaţia Las Vegas Aces, informează EFE.

Sabrina Ionescu a reuşit 12 puncte şi 8 recuperări pe parcursul jocului găzduit de Michelob Ultra Arena din Las Vegas, pe care echipa gazdă Aces l-a abordat în calitate de deţinătoare a trofeului.

  • EXCLUSIV | Interviu in PREMIERA cu Sabrina Ionescu! Baschetbalista din WNBA vorbeste pentru prima oara in Romania: In fiecare zi vorbim in romana

Commissioner's Cup este un turneu care se desfăşoară pe parcursul sezonului regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet feminin (WNBA) şi în finala căruia se înfruntă cele mai puternice echipe din cele două conferinţe.

Cea mai bună marcatoare a echipei newyorkeze în partida de marţi a fost Marine Johannes (17 puncte), în timp ce Jonquel Jones a fost desemnată MVP-ul finalei, după ce a reuşit 16 puncte şi 8 recuperări pentru învingătoare.

De la formaţia gazdă s-au remarcat Jackie Young (16 puncte), Kelsey Plum (15 puncte, 6 assist-uri) şi Chelsea Gray (15 puncte, 6 recuperări).

Las Vegas Aces şi New York Libery se vor întâlni din nou joi, într-o partidă din sezonul regulat al WNBA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!