FOTO ȘI VIDEO România, două meciuri dramatice în prima zi a Mondialelor de baschet 3x3 tineret. Spectacolul continuă la circ toată săptămâna

baschet 3x3 baschet la circ cm u23 de baschet 3x3 Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 00:29
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 00:37
Naționala de baschet 3x3 feminin a României a încheiat cu o victorie și o înfrângere prima zi a FIBA 3x3 U23 World Cup, ambele meciuri fiind decise în prelungiri. 

În prima partidă, acvilele au trecut de Chile cu 17-14, după ce Ana Maria Pop a închis meciul cu o aruncare din spatele semicercului la scorul de 15-14. Înainte de repriza suplimentară scorul era egal 14-14. 

Thriller-ul a continuat și în meciul al doilea, cu Ucraina, când România a avut două șanse de a închide meciul la scorul de 13-13, ambele irosite. Adversarele au punctat decisiv în prelungiri, și au învins cu scorul de 15-13. 

După prima zi a competiției România este pe locul trei în grupa A, după Franța și Ucraina și înaintea Egiptului și a naționalei chiliene. Echipa noastră va juca vineri, 7 octombrie cu Franța și Egipt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3x3 Romania (@3x3romania)

Activități pentru fani la Circul Metropolitan

Circul Metropolitan și-a deschis porțile pentru fanii baschetului prezenți la FIBA 3x3 U23 World Cup și activitățile vor continua și în celelalte patru zile ale turneului. 

Zona fanilor îi așteaptă pe spectatori cu două mini-terenuri de baschet, jocuri pe consolă, fotonomat, un food-court și cu mai multe zone de unde se pot achiziționa produse de baschet 3x3. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3x3 Romania (@3x3romania)

Momentele de pauză dintre meciuri sunt animate de către artiștii Circului Metropolitan, majoretele iSports Dancers din Ploiești, iar în zilele următoare fanii vor putea urmări demonstrații de slam-dunk acrobatic. 

VIDEO Protagoniștii evenimentului, invitați la Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!