VIDEO EXCLUSIV Totul despre CM de baschet 3x3 U23 de la București. La Poveștile Sport.ro, cu Anca Stoenescu, Teodora Manea, Alex Coconea și Adrian Popa

Anca Stoenescu, Teodora Manea, Alexandru Coconea și Adrian Popa au fost invitații lui Andru Nenciu, la Poveștile Sport.ro, emisiunea difuzată pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 17:30
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:31

România se duelează cu giganții baschetului 3x3. Între 5 și 9 octombrie, la Circul Metropolitan din București, are loc FIBA 3x3 U23 World Cup – Campionatul Mondial de Baschet 3x3 pentru tineret, unde România e reprezentată atât la feminin, cât și la masculin. 

La Poveștile Sport.ro, emisiune transmisă pe VOYO și Sport.ro, au fost prezenți pentru a vorbi despre eveniment cea mai titrată jucătoare all-time a României, Anca Stoenescu, Adrian Popa, PR Sport Arena Streetball, dar și componenții naționalelor, Teodora Manea și Alexandru Coconea.

În materialul video de mai sus puteți descoperi toate tainele baschetului 3 la 3, cum a evoluat în România disciplina inclusă din 2020 la JO, dar și povești din viața componenților României.

Circul Metropolitan din Bucuresti va găzdui, în perioada 5-9 octombrie, cel mai mare eveniment sportiv organizat în Romania în această toamnă: FIBA 3x3 U23 World Cup 2022!

La startul evenimentului mondial organizat în premieră în țara noastră vor fi prezente cele mai valoroase 40 de echipe de tineret de baschet 3x3 din întreaga lume, printre care se numară și ambele naționale ale României.

În cadrul turneului masculin, România va juca în Grupa B, tricolorii urmând sa evolueze împotriva naționalelor similare ale Lituaniei, Japoniei, Egipt și China Taipei, în vreme ce în turneul feminin, naționala noastră de tineret va evolua în Grupa A, urmând să se confrunte cu Franța, Ucraina, Egipt si Chile.

Naționala masculină U23 a României se bazează la Campionatul Mondial 3x3 pe următorul lot lărgit de jucători:

CRISTIAN CHIȚU - CSM BASCHET PETROLUL PLOIEȘTI

ALEXANDRU COCONEA - SCM U CRAIOVA

GEORGE BLAJ-VOINESCU - SCM U CRAIOVA

ANDREI OPREAN - CSM ATHLETIC CONSTANTA

AURELIAN GAVRILOAIA - BC CSU SIBIU

NICOLAE CIUCĂ - CS VâLCEA 1924

 

Naționala feminină U23 a României este formată din următoarele jucătoare:

TEODORA MANEA - CSM CONSTANTA

ANISIA CROITORU - CSM CONSTANTA

ANAMARIA POP - SEPSI SIC SF. GHEORGHE

ANDREEA MITITELU - SEPSI SIC SF. GHEORGHE

BISZAK BOGLARKA - ACS KSE TG. SECUIESC

LAURA VAIDA - RAPID BUCURESTI

SONIA CAZACU - RAPID BUCURESTI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!