VIDEO Nikola Jokic, pe urmele lui LeBron James! Performanța fantastică realizată în NBA de baschetbalistul sârb

Nikola Jokic Lebron James Magic Johnson NBA Russell Westbrook Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 10:14

Cel mai valoros baschetbalist din NBA în ultimele două sezoane, Nikola Jokic este potenţial candidat la trofeul MVP şi în acest an.

Sârbul Nikola Jokic a devenit marţi al şaselea jucător din istoria campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA) care ajunge la 100 de 'triple-duble', după ce a reuşit 14 puncte, 11 recuperări şi 10 assist-uri în meciul câştigat în deplasare de echipa sa, Denver Nuggets, în faţa formaţiei Houston Rockets (133-112), informează EFE.

Nikola Jokic, omul care câștigă aproape de unul singur meciurile lui Denver Nuggets

Jokic, cel mai valoros baschetbalist din NBA în ultimele două sezoane şi potenţial candidat la trofeul MVP şi în acest an, a reuşit 24 de 'triple-duble" de la debutul actualei ediţii a ligii nord-americane, având puternic impact asupra rezultatelor lui Nuggets, care a câştigat 23 dintre cele 24 de partide în care sârbul şi-a trecut în cont triplele respective.

Lider al clasamentului istoric din NBA este Russell Westbrook, cu 198 de "triple-duble", urmat de Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138), Jason Kidd (107), LeBron James (106) şi Nikola Jokic (100).

În urma succesului de marţi seară, al şaptelea în ultimele 10 partide disputate, Denver Nuggets şi-a consolidat poziţia de lider al Conferinţei de Vest a NBA (44 de victorii, 19 înfrângeri).

Agerpres

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!