INCREDIBIL! Ce se intampla cu interlopul Dasaev, cel care i-a injunghiat pe baschetbalistii americani la Braila

dasaev Baschetbalisti americani Braila baschetbalisti Braila Baschet INCREDIBIL! Ce se intampla cu interlopul Dasaev, cel care i-a injunghiat pe baschetbalistii americani la Braila
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018, 18:14
Data actualizarii: Luni 15 Octombrie 2018, 18:15

Procesul americanilor injunghiati la Braila 

Dosarul penal in care interlopul Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, este acuzat de tentativa de omor calificat, port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce i-ar fi injunghiat pe doi baschetbalisti americani, va fi instrumentat in continuare de procurorul Mircea Ciutac de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, scrie debraila.ro.

La momentul arestarii preventive a lui Dasaev, avocatul sportivilor anuntase ca a solicitat oficial preluarea dosarului de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Problema este ca in acest dosar nu este vorba despre o simpla incaierare intr-un local. E vorba despre o legatura, o materializare a crimei organizate din acest oras. Nu e o bataie intre persoane oarecare, e vorba de crima organizata”, declara atunci Bogdan Botea.

Cercetarile vor fi derulate in continuare de parchetul local, intrucat procurorul general nu a emis o ordonanta de preluare a dosarului, mai scrie sursa citata.

In prezent, Dasaev se afla in arest preventiv, masura care expira pe 17 octombrie.

Sursa: debraila.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!