dasaev baschetbalisti Braila braila Daniel Gabriel Husein Music Pub Baschet Imagini SOC: a aparut filmarea cu momentul in care interlopul Dasaev ii injunghie pe baschetbalistii americani. VIDEO

Imagini SOC: a aparut filmarea cu momentul in care interlopul Dasaev ii injunghie pe baschetbalistii americani. VIDEO

Doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe 15 septembrie la Braila. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Noiembrie 2018, 10:18
Data actualizarii: Marti 13 Noiembrie 2018, 10:19

In noaptea de 15 spre 16 septembrie, interlopul Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, a injunghiat doi baschetbalisti americani de la ACS Cuza Sport.

Barbatul, acuzat de tentativa de omor calificat, port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tulburarea linistii si ordinii publice, se afla in arest preventiv, in timp ce sportivii au parasit Romania, intorcandu-se in Statele Unite.

Pe imagini se observa cum, din senin, Dasaev il loveste cu pumnul in fata pe un baschetbalist (00:03), ca apoi totul sa degenereze intr-o bataie generala. Interlopul este batut, pus la pamant si tras in baia localului (00:23) de catre sportivi. In ajutorul lui Dasaev sar mai multi indivizi.

Potrivit procurorilor, barbatul aflat in arest preventiv i-a injunghiat pe americani in grupul sanitar.

Totodata, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum cei care ii erau alaturi interlopului il fugaresc pe unul dintre sportivi (4:00), care reuseste sa scape din mainile lui Dasaev, in timp ce celalat sare de pe acoperisul terasei pentru a-si salva viata (6:58).

Sursa video: debraila.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!