Miercuri 12 Septembrie 2018, 20:50

Europeanul de baschet 3x3 incepe vineri la PRO X! Polonezii au in echipa un american care s-a indragostit pe loc de romance si de sarmale

Lewandowski de la bachet a invatat scheme noi pentru Europeanul de la circ. Turneul final 3 la 3 va fi la PRO X, de vineri pana duminica.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Mike Hicks e nascut in Panama si are cetatenie americana si poloneza. Sotia lui e din Polonia. Mike a venit la Bucuresti pentru Europeanul de baschet 3x3, care va fi la PRO X, de vineri pana duminica, de la 19:30.

"E foarte frumos aici! Fetele arata foarte frumos! Glumesc, ca nu am voie sa spun asta! Mancarea e buna, orasul e frumos, oamenii se poarta frumos. Nu am mai jucat intr-un circ pana acum, mi-am exersat cateva trucuri", a spus baschetbalistul pentru ProTV.Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea