SUA NBA Baschet Esec istoric pentru nationala Americii! Starurile din NBA au fost invinse rusinos de nationala din Nigeria

Esec istoric pentru nationala Americii! Starurile din NBA au fost invinse rusinos de nationala din Nigeria

Selectionata Statelor Unite ale Americii este principala favorita la castigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice din aceasta vara.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 11 Iulie 2021, 17:04
Data actualizarii: Duminica 11 Iulie 2021, 17:24

Echipa plina de vedete a americanilor a pierdut, duminica dimineata, la Las Vegas, intr-o partida jucata in compania nationalei din Nigeria, intr-un meci amical. Nigeria, nationala condusa de Mike Brown, fost antrenor in NBA, a castigat cu scorul de 90-87, desi au pierdut primele doua sferturi.

Ba mai mult, in al doilea sfert, americanii au avut o diferenta de 10 puncte pe tabela, scor 39-29. Insa, in sfertul trei, totul s-a rupt pentru nationala din SUA.

  • Esec istoric pentru nationala Americii! Starurile din NBA au fost invinse rusinos de nationala din Nigeria

Acestia nu au condus deloc in ultimul sfert, iar diferenta putea fi una si mai mare, fiind condusi si cu 8 goluri, 88-80. Pentru americani, acesta este primul insucces impotriva unei tari africane din istorie.

Cel mai bun jucator a fost Gabe Vicent, de la Miami Heat, care a inscris 21 de puncte. Cu 15 puncte, Kevin Durant a fost cel mai bun american de pe teren.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!