CSO Voluntari baschet masculin NBA Terry Larrier U-BT Cluj Baschet

După campioana U-BT Cluj, și vicecampioana CSO Voluntari își ia american din NBA!

Terry Larrier, extremă de 2,01 metri, a fost prezentat oficial de clubul ilfovean.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 08:23
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 08:25

Vicecampioana la baschet masculin, CSO Voluntari, și-a prezentat marți ultima achiziție, un american cu NBA în CV: Terry Larrier (26 de ani, 2,01 metri) care a jucat în NBA Summer League pentru Memphis Grizzlies.

”CSO Voluntari a înregimentat cel de-al 7-lea și ultimul jucător străin.

Americanul Terry Larrier (extremă, 2.01 metri) va împlini 27 de ani chiar în ziua reunirii lotului, pe 15 august. El a jucat la unul dintre cele mai bune colegii din State, UConn – University of Connecticut, și are deja un titlu de campion în Europa, în Suedia, cu o posibilă adversară a Voluntariului, Norrköping Dolphins.

Cariera lui Larrier s-ar fi îndreptat spre NBA, fiind un profil tipic pentru cea mai bună Ligă din lume. Două accidentări la genunchi, în 2016 și 2018, i-au redus șansele de a-și vedea visul cu ochii, astfel că a semnat cu ”satelitul” lui LA Clippers din G-league, Agua Caliente.

În sezonul 2020-2021 a hotărât să vină în Europa iar Dolphins, formație de top în campionatul Suediei, i-a oferit oportunitatea de a concura pentru trofee. Terry a jucat un rol extrem de important atât în sezonul regulat, cât mai ales în playofful Suediei – 17.7 puncte pe meci și 5.8 recuperări. 

Stagiunea trecută, el a rămas în Statele Unite, jucând în G-league la Wisconsid Herd. În 20 de meciuri a înregistrat 14.9 puncte, 3.8 recuperări și 1.2 asisturi, recordul de puncte venind împotriva satelitului Maine Celtics – 42 de puncte!”, a notat CSO Voluntari pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Recent, campioana U-BT Cluj a înregimentat doi americani trecuți și ei prin NBA Summer League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies