NBA Denver Nuggets finala NBA miami heat Baschet

GALERIE FOTO Denver Nuggets defilează în finala NBA! E la un meci de a câștiga primul titlu de campioană

Denver Nuggets a învins-o în al patrulea meci pe Miami Heat, scor 108-95.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2023, 10:04
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2023, 10:11

Cele două echipe de baschet s-au duelat pe Kaseya Center din Miami, în fața a peste 20.000 de persoane, conform statisticilor oferite de site-ul FlashScore.

Denver Nuggets defilează în finala NBA! E la un meci de a câștiga primul titlu de campioană

Denver Nuggets a înregistrat a treia victorie în finala NBA, împotriva celor de la Miami Heat. Baschetbaliștii din statul Colorado s-au impus cu 104-93 și 109-94 în celelalte două meciuri. Pe unul l-au pierdut, chiar la ei acasă, 108-111.

„La meci au fost, printre alţii, actorii Forest Whitaker şi Chris Tucker, starul MMA Conor McGregor dar şi fotbaliştii Paul Pogba, Vinicius şi Neymar. Denver conduce la general cu scorul de 3-1 şi va avea prima şansă de a câştigat titlul luni seară, în faţa propriilor fani.

Doar o singură echipă a câştigat vreodată titlul după ce a fost condusă cu 3-1 în finală, iar aceasta a fost Cleveland împotriva celor de la Warriors în 2016”, scrie news.ro.

În ultimii 16 ani, Miami Heat a disputat șapte finale NBA și le-a pierdut pe toate. Pentru Denver Nuggets e prima finală din istorie pe care o joacă. Baschetbaliștii din Colorado nu au, în consecință, niciun campionat câștigat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!