„Lumea este dură!” Potter, destabilizat psihic de amenințările primite de la fani! Promisiunea oficialilor de la Chelsea

Graham Potter Chelsea Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 15:28
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 15:33

Antrenorul echipei Chelsea, Graham Potter, a afirmat că sănătatea sa mintală a avut de suferit după ce el şi familia sa au primit mesaje abuzive, ca urmare a rezultatelor slabe ale formaţiei londoneze.

Chelsea a câştigat doar două din ultimele 14 meciuri în toate competiţiile şi a pierdut cu Southampton, în Premier League, sâmbăta trecută. Chelsea a anunţat că oferă întregul sprijin lui Potter şi familiei sale.

„Am primit câteva e-mailuri nu tocmai frumoase, în care mi se dorea moartea. Este evident că nu este plăcut să primeşti aşa ceva”, a spus el.

Fostul manager de la Brighton a spus că e-mailurile anonime făceau referire şi la familia lui.

Sub conducerea lui Potter, care a fost numit în septembrie după demiterea lui Thomas Tuchel, Chelsea a câştigat doar nouă din cele 25 de meciuri disputate.

„Aţi putea să-mi întrebaţi familia cum a fost viaţa pentru mine şi pentru ei. Nu a fost deloc plăcut. Dacă mergi la muncă şi cineva te abuzează, nu va fi plăcut. Poţi răspunde în două moduri. Aş putea spune că nu-mi pasă, dar ştiţi că mint. Tuturor le pasă de ceea ce cred oamenii, pentru că suntem pregătiţi să fim conectaţi social. Cu rezultatele aşa cum sunt acceptate criticile. Asta nu înseamnă că este uşor. Viaţa ta de familie suferă, sănătatea ta mintală are de suferit, personalitatea ta - este greu.

Fanii au dreptul să fie supăraţi. Viaţa este grea pentru mulţi oameni. Mă întrebaţi dacă este greu, eu spun că da, este greu. Suferi. Te superi. Când eşti în privat, arăţi o emoţie reală cu familia ta. Dar lumea este dură. Trecem printr-o criză energetică, o criză a costului vieţii. Oamenii fac grevă la două săptămâni. Nimeni nu vrea să audă de bietul antrenor din Premier League”, a afirmat Potter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!