Chelsea Hakim Ziyech Premier League Anglia

Ziyech o părăsește pe Chelsea? Ce a transmis fotbalistul marocan

Hakim Ziyech se află la Chelsea din vara anului 2020.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 18:32
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 18:31

Ziyech a semnat în 2020 un contract pe cinci ani cu formația de pe Stamford Bridge, după patru ani petrecuți în Țările de Jos la Ajax, însă pare că timpul fotbalistului marocan la trupa londoneză se apropie de final.

Întrebat despre o posibilă plecare în perioada de mercato din iarnă de la Chelsea, mijlocașul ofensiv a oferit un răspuns interesant, evidențiind faptul că nu se poate pronunța momentan. 

„E greu de spus, chiar e dificil. Nu știm ce se va întâmpla în iarnă”, au fost cuvintele lui Hakim Ziyech. „Când vine vorba de fotbal, e foarte dificil să spui lucruri”, a adăugat mijlocașul ofensiv marocan, potrivit jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

  • Ziyech are doar cinci apariții în acest sezon de Premier League și trei în grupele Ligii Campionilor
  • Niciun gol nu a reușit fotbalistul marocan în această stagiune
  • Chelsea se află pe locul opt cu 21 de puncte după 14 etape

Cariera lui Hakim Ziyech

Ziyech și-a făcut junioratul la Dronten și Heerenveen în Țările de Jos. În 2012, a evoluat pentru reprezentativa mare a lui Heerenveen, în 2014, pentru Twente, iar în 2016 a ajuns la Ajax.

Chelsea a plătit pentru serviciile fotbalistului 40 milioane de euro, în 2020, moment în care cota acestuia era tot de 40 milioane, potrivit site-urilor de specialitate.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Ajax, 165, unde a reușit să se impună pe tabelă de 49 de ori și să paseze decisiv în 81 de situații, în aproape 14.000 de minute în tricoul neerlandezilor.

Modifică setările cookies