Surpriză! Ce se întâmplă cu Thiago Silva după Campionatul Mondial

Thiago silva Chelsea qatar 2022 CM 2022
Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 17:17
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 17:15

Thiago Silva se află în acest moment în Qatar, după ce Tite l-a convocat pentru a aduce un plus în defensiva Braziliei la Campionatul Mondial.

După 315 meciuri în tricoul lui Paris Saint-Germain, Thiago Silva a părăsit gruparea de pe Parc des Prince pentru o mutare pe Stamford Bridge, stadionul celor de la Chelsea

Cotat în prezent la 2.5 milioane de euro, stoperul „albaștrilor” va purta discuții despre viitorul său la clubul din Premier League după finalizarea Mondialului, potrivit corespondentului șef de la Chelsea, Adam Newson.

„Mă bucur în acest moment de cea mai bună versiune a lui Thiago Silva”, a specificat brazilianul despre el insuși. „La vârsta mea, cred că trăiesc cele mai bune momente ale carierei”, a adăugat fundașul, potrivit sursei de mai sus.

Cariera lui Thiago Silva

Thiago Silva a evoluat de-a lungul carierei sale la Fluminese U20, RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminese, AC Milan, Paris Saint-Germain, iar acum este legitimat la Chelsea de la sfârșitul verii lui 2020.

Brazilianul a bifat cele mai multe apariții la PSG, 315, acolo unde s-a impus pe tabelă de 17 ori și a reușit să paseze decisiv în șapte situații, în aproximativ 27.000 de minute în care a îmbrăcat echipamentul parizienilor.

La națională, Thiago Silva a debutat în octombrie 2008 și a strâns, de-a lungul timpului, 109 convocări și șapte goluri. 24 de ani și 20 de zile avea brazilianul în momentul primei selecții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!