Zidane, Davids si Xavi au plecat capul in fata lui! O legenda a lui United se RETRAGE! Ce vesti proaste a mai primit Ferguson:

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Decembrie 2012, 14:05
Zidane, Davids si Xavi au plecat capul in fata lui! O legenda a lui United se RETRAGE! Ce vesti proaste a mai primit Ferguson:

Paul Scholes a anuntat-o pe Manchester United ca se va retrage la finalul sezonului. Din nou. Doar ca de data asta nu mai exista loc de intoarcere.

La 38 de ani, Scholes nu mai poate sa duca luptele grele din Premier League si Champions League si l-a anuntat pe Sir Alex Ferguson ca se va retrage in vara. Scholes s-a retras inaintea sezonului tercut, dar a fost chemat in retur de Ferguson sa revina pentru ca echipa are mare nevoie de ajutorul sau. Zinedine Zidane, Edgar Davids si Xavi au declarat in trecut ca Scholes a fost cel mai bun mijlocasul cu care au jucat ei vreodata.

Ferguson a mai aflat ca si Giggs se va retrage. Galezul are 39 de ani. Nici Rio Ferdinand nu mai vrea sa continue pe Old Trafford. Daily Mail scrie ca va incerca si el plecarea din iunie. In plus, Ferguson anunta o vara agitata la United. Se vor produce mai multe schimbari de jucatori.

Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT