Frenkie de Jong Manchester United Rio Ferdinand Anglia

„Aproape ne prostituăm pentru a-l transfera pe De Jong!” Reacție dură a legendei lui Manchester United 

Manchester United are un start dezastruos de sezon, cu două înfrângeri obținute după primele două etape.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 15:51
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 15:52

„Diavolii roșii” încearcă să depășească perioada dificilă, iar conducerea clubului caută să facă transferuri importante, astfel încât Erik ten Hag să o poată readuce pe United pe prima scenă a fotbalului mondial. Unul dintre jucătorii doriți cu insistență de gruparea de pe Old Trafford este Frenkie de Jong, mijlocașul de care FC Barcelona încearcă să scape. 

Cele două cluburi au ajuns la un acord, însă fotbalistul a refuzat până acum vehement oferta englezilor, din motiv că nu l-ar încânta un transfer pe Old Trafford. Legenda lui Manchester United, Rio Ferdinand, a avut cuvinte dure la adresa clubului în cazul negocierilor pentru transferul mijlocașului olandez. 

Reacție dură a lui Rio Ferdinand la adresa lui Manchester United 

Fostul fotbalist a vorbit despre situația clubului pe canalul său de YouTube, „Vibe with Five”: „Cu tot respectul, e un jucător bun, dar aproape ne prostituăm pentru a-l transfera de trei luni, cu șapca în mână: 'Te rugăm, vino la noi, uită-te la noi, te rog'. Cum ne putem pune în poziția aia? Cum permitem să fim puși într-o astfel de situație? Credeți că Klopp, Pep, Sir Alex sau Mourinho ar urmări un astfel de jucător? Nu ar face asta. 

Nu îmi pare rău pentru jucători, ci pentru Ten Hag. L-au adus cu promisiuni false. Venea cu speranța unor noi transferuri. Sigur că se gândește deja: 'M-au mințit. Nu știam că vin la așa ceva'. El știa, dar credea că poate reconstrui. 

În mod clar, jucătorii nu au nivelul necesar. E atât de simplu. Unii jucători îmi vor spune că nu e la locul lui, însă nu e un rezultat, nu sunt două, deja e de ceva timp. Au avut suficient timp pentru a-și pierde forma și să revină, să își arate jocul. Nu se întâmplă asta. Nu vreau să critic pe nimeni, dar nu te poți apăra de așa ceva”, a spus Rio Ferdinand conform cotidianului sport.es

Modifică setările cookies