Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Și colegii s-au săturat de Cristiano Ronaldo? Vestiarul lui Manchester United stă pe un butoi de pulbere din cauza portughezului

Situația lui Cristiano Ronaldo (37 ani) continuă să fie incertă, după ce i-a anunțat pe oficialii lui Manchester United că vrea să părăsească echipa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 18:09
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 18:14

În prima etapă din Premier League, starul portughez a fost lăsat pe banca de rezervă în partida Brighton & Hove Albion, fiind introdus în prima parte a reprizei secunde. 

"Ronaldo muncește din greu, dar va fi nevoie de ceva timp. Vom vedea, nu pot să spun încă pentru că depinde de cât de repede progresează. 

În ceea ce privește atacantul, Bruno poate fi, dar cred că cel mai avansat va fi Christian Eriksen", a spus Erik ten Hag, potrivit Daily Mail.

Colegii lui Cristiano Ronaldo, sătui de problemele portughezului

Presa din Marea Britanie a anunțat că fotbaliștii de la Manchester United s-au săturat de implicațiile situației lui Cristiano Ronaldo

"A început să-i enerveze pe mulți jucători. El are aliați pe teren, dar mulți s-au săturat ceea ce se întâmplă în vestiar", a citat o sursă pentru The Sun.

Piers Morgan dă de pământ cu Manchester United

Piers Morgan, renumit jurnalist și prezentator britanic, a analizat echipele care se luptă la titlu în noul sezon din Premier League, iar când a ajuns la Manchester United a avut cuvinte dure. Jurnalistul este apropiat al lui Cristiano Ronaldo și nu a avut milă de „diavoli”. 

"Sunt convins că rivalele care se află în nord sunt încântate de faptul că Chelsea e privată de ruble și că Manchester United e atât de teribilă încât Cristiano Ronaldo ar accepta o reducere salarială pentru a o lăsa", a spus Morgan citat de as.com. 

Modifică setările cookies