Wenger, DEZAMAGIREA CARIEREI: Cum i-a ratat pe Messi si Ronaldo la Arsenal! "Am fost foarte, foarte aproape!"
Vineri 18 Mai 2018, 11:33

Wenger, DEZAMAGIREA CARIEREI: Cum i-a ratat pe Messi si Ronaldo la Arsenal! "Am fost foarte, foarte aproape!"

Messi si Ronaldo puteau fi colegi! 

Toata Romania vede Romania! Joi, 31 mai, 17:00 in direct la PRO TV: Romania - Chile!

Istoria putea fi diferita daca Arsene Wenger ducea la final negocierile cu jucatorii care au schimbat istoria fotbalului in ultima decada.

Dupa despartirea de Arsenal, Wenger a povestit amanunte mai putin stiute din cariera sa.

Francezul a descoperit sute de tineri talentati in cariera sa, dar cele mai importante tinte au fost ratate.

Wenger a negociat atat cu Ronaldo cat si cu Messi, inainte ca acestia sa devina super staruri mondiale.

"Jucatorul pe care Arsenal l-a ratat de putin este Ronaldo. A venit aici cu mama sa si eram foarte aproape. Apoi a aparut Manchester United, il aveau pe Carlos Queiroz antrenor atunci. United a jucat un amical cu Sporting, iar Ronaldo a fost extraordinar si l-au transferat.

Mereu te gandesti ca puteai sa faci ceva diferit, dar la negocieri trebuie sa stii cand sa renunti si cand sa nu. Noi am ajuns la 6 milioane de euro, inca negociam. Presedintele nostru s-a intalnit cu Jorge Mendes la Paris, el o reprezenta pe Sporting, eram aproape, dar a venit United cu 14 milioane de euro si nu ne-am permis sa concuram cu ei", spune Wenger.

Wenger a vrut sa-i ia pe Fabregas, Pique si Messi la pachet de la academia Barcelonei. A reusit sa-l ia doar pe primul.

"M-am intalnit cu parintii lui Cesc Fabregas, iar la acel moment eram interesati de Messi si Pique de asemenea. Am incercat sa-i luam pe toti trei, dar nu a iesit din cauza agentilor. La Messi, Barcelona nu a vtu sa-l piarda si i-au facut oferta neceesara ca sa il tina in club", a spus Wenger.

Tot United a aparut atunci si l-a luat pe Pique, insa fundasul a revenit pe Camp Nou dupa cativa ani. Școala: Absență nemotivată, partea I! Cum a ajuns România corigentă la educaţie
BRAT