Prima reactie a lui Messi dupa ce a fost intrebat de plecarea lui Neymar la Real
Marti 15 Mai 2018, 21:58

Prima reactie a lui Messi dupa ce a fost intrebat de plecarea lui Neymar la Real

Lionel Messi a vorbit pentru prima data despre posibilitatea ca Neymar sa ajunga la marea rivala a Barcelonei!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Intr-un interviu acordat emisiunii Libero de la postul TV Tyc Sports, Messi le-a spus jurnalistilor ca 'tradarea' lui Neymar ar fi o veste devastatoare in vestiarul Barcelonei.

"Ar fi teribil sa-l vedem acolo. Pentru tot ce a insemnat Neymnar la Barcelona, ar fi teribil. Aici a castigat titluri importante, a castigat Champions League, campionate si ar fi o lovitura dura pentru toti. Ar fi o lovitura foarte puternica. Daca ar merge acolo, Real ar fi mai puternica. Am vorbit cu el, stie ce cred", a spus Messi.

Leo a vorbit si despre o posibila plecare a sa de la Barca: "Unde imi va fi mai bine decat aici? Sunt la cea mai buna echipa din lume, in cel mai frumos oras, copiii mei sunt linistiti. Nu simt nevoia sa schimb aerul. In momentul asta mi-ar fi foarte greu sa plec de la Barcelona!"Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT