Wayne Rooney, sunat de un club din Premier League pentru a prelua echipa! Lampard și Gerrard sunt variantele de rezervă

Wayne Rooney Southampton Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 11:30
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 11:30

Wayne Rooney (37 de ani) ar putea reveni ca antrenor în Premier League, după ce a mai pregătit-o pe Derby County, în Championship.

Fostul mare decar al lui Manchester United este dorit ca antrenor la ultima clasată din Premier League, Southampton, care s-a despărțit recent de antrenorul Nathan Jones.

Southampton vrea să-l angajeze pe Rooney!

Interesul lui Southampton ar fi destul de serios. Oficialii ”Sfinților” l-au contactat deja pe tehnicianul care o pregătește în prezent pe DC United, în Major League Soccer (MLS), scrie GOAL.com, care citează Talk Sport.

În cazul în care nu va reuși să-l aducă pe Rooney, Southampton are și alți candidați pe listă. Josse Marsch, Frank Lampard, Steven Gerrard și Ivan Juric 

Dacă va accepta jobul de antrenor la Southampton, Rooney va avea ca obiectiv, cel mai probabil, salvarea de la retrogradare. ”Sfinții” sunt pe ultimul loc în Premier League, cu 15 puncte, la doar patru puncte distanță de salvarea de la retrogradare.

Rooney a scris istorie ca jucător

Englez născut la Liverpool, dar a scris istorie pentru Manchester United! Cariera de fotbalist a lui Rooney nu mai are nevoie de nicio prezentare. E de cinci ori campion în Anglia, câștigător de Liga Campionilor și selecționat de 120 de ori la naționala Angliei, pentru care a marcat de 53 de ori.

Rooney a pus ”punct” carierei de fotbalist la începutul anului 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!