Virgil van Dijk a numit cei dificili patru adversari, iar Cristiano Ronaldo nu se află pe listă 

Virgil van Dijk Cristiano Ronaldo Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 14:14
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 14:34

Considerat unul dintre cei mai valoroși fundași din lume, Virgil van Dijk a vorbit despre adversarii pe care i-a întâlnit de-a lungul carierei.

Jucătorul olandez se află aproape de nouă ani în Premier League, ajungând la Southampton în 2015, apoi la Liverpool în ianuarie 2018, pentru 75 milioane de euro. 

De-a lungul sezoanelor petrecute în Premier League, Virgil van Dijk s-a duelat cu adversari de top de la Manchester City, Manchester United, Chelsea sau Arsenal, dar a avut și dueluri spectaculoase în UEFA Champions League. 

Într-un interviu acordat pentru Gary Lineker și Micah Richards, în podcastul Rest in Football, olandezul a explicat alegerile făcute.

"Erling Haaland este un adversar dificil. Este foarte puternic, un atacant modern. Dacă îi oferi un centimetru, atunci te va pedepsi. 

La fel este și cu Aguero. Nu a marcat multe goluri împotriva noastră, dar de când am jucat împotriva lui, când eram la Southampton, era mereu acolo, finaiza și cu dreptul, și cu stângul", a povestit Virgil van Dijk, care i-a mai nominalizat pe Olivier Giroud și Lionel Messi.

Virgil van Dijk, lăudat pentru activitatea sa 

Vedeta lui Liverpool și a Olandei, Virgil van Dijk, este un "căpitan adevărat" care merită laude pentru modul în care își tratează colegii de echipă, susține Hans Kraay Junior.

"Este minunat când, ca antrenor, te poți baza orbește pe căpitanul tău.

Într-un astfel de grup de 23 de jucători există mereu cârcotași, jucători dezamăgiți, care se caută între ei și se plâng împreună la dușuri de antrenor.

Când Van Dijk aude asta, intră în acel duș și spune: 'Antrenorul a spus mereu că poți să mergi la el, nu-i așa?' Sunt foarte puțini care fac asta. El este pur și simplu un adevărat căpitan", a spus Hans Kraay Junior, potrivit FCUpdate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!