VIDEO Cristiano Ronaldo l-a demolat pe Ciprian Tătărușanu: goluri din toate pozițiile și umilință în doar o repriză

Cristiano Ronaldo Abha al nassr Ciprian Tatarusanu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 23:59
Data actualizarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 00:06

Ciprian Tătărușanu, portarul celor de la Abha Club, a avut viață grea în meciul contra echipei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, în campionatul Arabiei Saudite.

UPDATE: Abha - Al Nassr s-a încheiat 0-8. Cristiano Ronaldo și Sadio Mane au fost înlocuiți la pauză, iar în repriza secundă au mai rămas de la Ghareeb (51') și Al Elewai (63', 86').


Ciprian Tătărușanu a încasat 5 goluri în prima repriză contra lui Al Nassr! Cristiano Ronaldo, trei goluri și două assist-uri

Titular de la începutul sezonului în poarta celor de la Abha, care luptă pentru evitarea retrogradării, Tătărușanu a încasat 5 goluri în prima repriză contra lui Al Nassr.

Trei dintre cele cinci goluri i-au aparținut lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a deschis scorul în minutul 11 după o lovitură liberă din marginea careului: CR7 a executat puternic, pe sub zid, pe centru, iar Tătărușanu doar a șters mingea înainte să intre în poartă.

În minutul 21, altă lovitură liberă Al Nassr, alt gol Ronaldo în poarta lui Tătărușanu. Distanța a fost ceva mai mare de această dată, iar starul portughez a ales un șut peste zid, la care românul n-a avut nicio reacție.

În minutul 33, Ronaldo a devenit servant. Portughezul a pasat perfect în fața porții pentru Sadio Mane, iar fostul star de la Liverpool a înscris în poarta goală, Tătărușanu fiind culcat pe gazon.

În minutul 42, Ronaldo și-a trecut în cont tripla. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a marcat și din acțiune, o scăriță perfectă de la 20 de metri, iar Tătărușanu, ieșit destul de mult dintre buturi, doar a șters balonul înainte să intre în poartă.

Scorul pauzei l-a stabilit Abdulmajeed Al Sulaiheem în minutul 44, după un assist al aceluiași Cristiano Ronaldo.

Astfel, în doar o repriză, Cristiano Ronaldo și-a trecut în cont trei goluri și două pase decisive contra echipei lui Tătărușanu, care e penultima în campionatul Arabiei Saudite, cu 22 de puncte în 26 de etape.

  • Abha are cea mai slabă apărare din campionatul Arabiei Saudite: nu mai puțin de 66 de goluri încasate în 26 de etape.
  • Tătărușanu a apărat în 25 de meciuri dn Arabia Saudită și în doar trei dintre ele și-a păstrat poarta intactă.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!