VIDEO Sute de mii de oameni si-au luat ADIO de la Ferguson! Discurs MEMORABIL! Cum si-a poreclit rivalii de la Liverpool si ce provocare are pentru Moyes!

Autor: Sport.ro
Marti 14 Mai 2013, 08:59

	VIDEO Sute de mii de oameni si-au luat ADIO de la Ferguson! Discurs MEMORABIL! Cum si-a poreclit rivalii de la Liverpool si ce provocare are pentru Moyes!

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Zeci de mii de fani ai echipei Manchester United au sarbatorit, luni, alaturi de formatia pregatita de Alex Ferguson, castigarea titlului national, eveniment marcat si de retragerea legendarului tehnician scotian din activitate, informeaza presa engleza.

Potrivit BBC, numerosi suporteri s-au strans la stadionul Old Trafford, de unde a pornit autocarul cu campionii Angliei in periplul prin Manchester.

Sir Alex Ferguson, care se retrage din activitate dupa 27 de ani petrecuti la Manchester United, s-a adresat multumii din autocarul descoperit, multumindu-i pentru sustinerea aratata de-a lungul anilor si pentru modul in care a fost tratat la ultimul sau meci de pe Old Trafford, duminica, scor 2-1 cu Swansea City. "A fost o zi pe care nu o voi uita niciodata. A fost minunat. Intreaga mea familie s-a simtit foarte bine si nepotii mei nu vor uita ziua de duminica niciodata", a spus Ferguson.

Unii fani au venit de la locuintele lor aflat pe strazile din apropiere pentru a-l saluta pe Ferguson, insa altii au parcurs distante mult mai mari pentru a-si vedea idolul inainte de retragere. Un sud-african prezent la eveniment spunea ca s-a deplasat la Manchester deoarece nu putea rata acest moment "pentru nimic in lume".

Cei care s-au instalat devreme langa stadionul Old Trafford au fost intampinati de tunete si fulgere, dar dupa ce fosti si actuali jucatori au inceput sa soseasca la arena a aparut si soarele si petrecerea a inceput.

Autocarul cu mesajul "thankyousiralex" (Multumim Sir Alex) si-a inceput periplul, urmat de mai multi fani si escortat de vehicule ale politiei, dar si de un elicopter. Numerosi alti suporteri i-au salutat pe campioni pe parcursul pana la Albert Square. In piata, politia a fost nevoita sa blocheze accesul, dupa ce zona s-a umplut pana la refuz. Unii fani au aprins torte, altii s-au catarat pe stalpi pentru a vedea mai bine autocarul cu jucatorii de la Manchester United, iar altii au urmarit festivitatile de la ferestre sau de pe acoperisurile cladirilor din apropiere.

In timpul sarbatorii din Albert Square, fondul muzical a fost asigurat de trupa locala The Courteeners, dar si de fundasul Rio Ferdinand, care a incurajat multimea sa scandeze si sa cante despre jucatori.

Centrul orasului Manchester a fost rosu luni timp de mai multe ore, fanii purtand tricouri si steaguri pentru a-si omagia campionii si pentru a-l saluta pe cel care a antrenat formatia lor favorita timp de 27 de ani, Alex Ferguson.

VIDEO Ferguson: "Adevarata provocare e sa castigam titlul de trei ori la rand! Va invit maine la meciul pustilor cu banda de peste drum (Nr. Liverpool)"


 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT