Anglia

United a plateste 105 milioane de euro pe Pogba, dar nu toti banii ajung la Juventus. Cum se imparte cel mai scump transfer din istorie

Juventus nu va incasa toata suma platita de Manchester United pentru Pogba. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2016, 17:02
Data actualizarii: Marti 09 August 2016, 17:05

Paul Pogba a devenit oficial cel mai scump jucator din istorie, dupa transferul de 105 milioane de euro de la Juventus la Manchester United. Italienii vor ramane insa "doar" cu 78 de milioane de euro deoarece nu detineau 100% din drepturile jucatorului. Agentul lui Pogba, fostul pizzar Mino Raiola va incasa 25 de milioane de euro, cel mai scump comision incasat vreodata de un impresar. Alte doua milioane de euro vor ajunge la Le Havre, Torcy si Roissy-en-Brie, echipe pe la care a mai trecut Pogba. Astfel, in conturile clubului Juventus vor intra 78 de milioane de euro. E o afacere excelenta oricum. Au platit 1 milion de euro pentru mijlocasul francez in 2012 cand l-au luat de la Manchester United.

Pogba e fercit ca a revenit dupa patru ani la United.

"Sunt incantat sa revin la United. E un club special in inima mea si abia astept sa lucrez cu Jose Mourinho. M-am bucurat de timpul petrecut la Juventus, am amintiri fantastice la acel mare club, unde mi-am facut multi prieteni, insa cred ca a sosit timpul sa revin pe Old Trafford. Manchester United e clubul potrivit pentru mine pentru a realiza tot ce mi-am propus in fotbal", au fost primele cuvinte ale lui Pogba dupa revenirea in Anglia.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies