Anglia

OFICIAL! Klopp a semnat cu Liverpool si va fi prezentat vineri! Salariu URIAS pentru antrenorul german! 

Jurgen Klopp a batut palma cu Liverpool si urmeaza sa semneze in aceasta seara un contract valabil pe trei ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 23:03
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 23:04

OFICIAL! Jurgen Klopp a fost prezentat pe site-ul oficial al lui Liverpool! Managerul german va fi prezentat vineri intr-o conferinta de presa, iar pe 17 octombrie va debuta contra lui Tottenham in Premier League. 

 

#LFC are delighted to confirm that Jürgen Klopp has been appointed as the club's new manager #KloppLFCTo read more about the German's appointment, head to our official website: https://lfc.tv/AuYC

Posted by Liverpool FC on Thursday, October 8, 2015

 

UPDATE: Klopp a fost fotografiat pe balconul hotelului din Liverpool in care este cazat. Antrenorul german a semnat deja cu echipa engleza si va fi prezentat vineri. 

Jurgen Klopp a confirmat intelegerea cu Liverpool si urmeaza sa isi puna semnatura pe contract chiar in aceasta seara, anunta The Times.

Klopp a pus la punct astazi ultimele aspecte legate de mandatul sau pe Anfield si a obtinut Ok-ul conducerii ca el sa aiba ultimul cuvant la transferuri.

Conform informatiilor vehiculate de presa engleza, Jurgen Klopp ar urma sa semneze un contract valabil pe trei ani, cu o valoare totala de aproximativ 10 milioane de euro.

Klopp va fi prezentat oficial intr-o conferinta de presa pe care Liverpool o va organiza in cursul zilei de vineri.

Modifică setările cookies