Anglia

Gerrard si-a anuntat urmatoarea destinatie! Pleaca din Anglia pentru un munte de bani

Mihai Mironica despre plecarea lui Gerrard de la Liverpool: "Adio, arme" O poveste emotionanta despre frumusetea sacrificiului CITESTE AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 14:33
Data actualizarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 23:06

Steven Gerrard a confirmat faptul ca va juca in MLS din vara, fara sa dea numele viitoarei sale echipe, dar mai multe publicatii engleze anunta ca omul care a scris istoria lui Liverpool in ultimele doua decenii s-a inteles deja cu LA Galaxy, fosta echipa a lui David Beckham.

The Independent scrie Gerrard a fost convins sa ia aceasta decizie si de Robbie Keane, fostul sau coleg de la Liverpool, in prezent sub contract cu LA Galaxy.

Daily Mirror precizeaza ca americanii i-au oferit lui Gerrard un contract de 30 de milioane de dolari pentru urmatorii patru ani, la care se vor adauga o multime de contracte de sponsorizare, pe o piata in continua expansiune, in care David Beckham a fost deschizatorul de drumuri in 2007.

Gluma zilei: Moyes i-a transmis lui Gerrard ca il asteapta la Real Sociedad :)

In ziua in care Steven Gerrard si-a anuntat despartirea de Liverpool, un mesaj haios a fost lansat in presa sportiva din Europa de David Moyes, fostul antrenor al lui Manchester United, in prezent pe banca lui Real Sociedad.

Moyes i-a transmis lui Gerrard ca are oricand usa deschisa pentru un transfer la Sociedad.

"Gerrard a avut o cariera impresionanta la Liverpool si in nationala Angliei si va fi foarte greu de inlocuit. Daca vrea sa joace in campionatul Spaniei din vara, stie ca ma poate suna oricand", le-a spus Moyes jurnalistilor spanioli.

Si managerul lui Southampton, Ronald Koeman, si-a manifestat interesul pentru Steven Gerrard: "Va fi un pic ciudat sa-l vedem jucand in alt tricou decat cel al lui Liverpool, dar daca ar vrea sa continue la Southampton, il asteptam aici."


Modifică setările cookies