Al Ittihad Victor Piturca Superliga

Arabii au venit la Bucuresti dupa stelisti! O publicatie araba anunta ca Al Ittihad a batut palma pentru Sanmartean si Szukala

Oficialii lui Al Ittihad au venit astazi la Bucuresti si nu vor sa plece cu mana goala. Victor Piturca a comandat trei titulari din echipa Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 13:33
Data actualizarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 13:36

UPDATE: Site-ul alriyadh.com scrie ca Al Ittihad s-a inteles cu Steaua pentru transferurile lui Sanmartean si Szukala.

Arabii au obtinut acordul de principiu inca de zilele trecute si au venit astazi la Bucuresti pentru a oficializa mutarile.

Sanmartean si Szukala au intrat in ultimele 6 luni de contract la 1 ianuarie.


Piturca il vrea neaparat pe Sanmartean, insista pentru Szukala, dar l-ar dori la Al Ittihad si pe Cristi Tanase. Aceasta este lista de prioritati pe care fostul selectioner vrea sa o transforme intr-o campanie de achizitii spectaculoasa in aceasta iarna.

PIturca a anuntat inca de saptamana trecuta ca vrea sa renunte la mai multi jucatori pe care ii are acum in lot, printre care si la cei 4 straini, iar daca ii va transfera pe toti, va elibera locuri suficiente pentru a-si aduce oamenii pozitionati in topul listei de achizitii.

Al Ittihad e intr-o situatie delicata la finalul turului, doar locul 5 in clasament, iar conducerea nu se va uita la bani pentru a-i aduce lui Piturca jucatorii ceruti.

Nici Steaua nu poate refuza negocierile, in conditiile in care doi dintre jucatorii doriti de Piturca, Sanmartean si Szukala, au intrat deja in ultimele 6 luni de contract.

Daca nu ii vinde acum, Steaua risca sa-si piarda gratis la finalul sezonului doi dintre cei mai importanti jucatori pe care ii are in lot.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!