Tottenham Harry Kane Anglia

Tottenham si-a ales echipamentul pentru sezonul urmator! Fanii lui Spurs s-au ingrijorat cand au vazut clipul. Cine lipseste din prezentare

Echipamentul nord-londonezilor va avea un design inedit, Spurs a ales un echipament ce infatiseaza ultimii 100 de ani ai clubului.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 10:50
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 11:00

Tottenham a avut un final de foc in ultima etapa din Premier League, dar a reusit sa o invinga pe Leicester City cu 4-2 si sa se claseze pe locul 7. Asadar, Spurs s-a calificat pentru prima oara in istorie in UEFA Conference League si va incepe in al patrulea tur preliminar.

Echipa din Nordul Londrei si-a ales echipamentul pentru sezonul 2021-22, iar fanii au fost extrem de ingrijorati cand au vazut ca in clipul de prezentare lipseste decarul Harry Kane. Atacantul englez a transmis conducerii ca doreste sa plece la finalul stagiunii, din lipsa trofeelor obtinute pe Tottenham Hotspur Stadium.

  • Tottenham si-a ales echipamentul pentru sezonul urmator! Motivul pentru care s-au ingrijorat fanii lui Spurs. Cine lipseste din clipul de prezentare

Nike a anuntat noul echipament clasic ce va avea insemne din sezoanele anterioare ale lui Tottenham. In clipul de prezentare se pot vedea momentele memorabile din sezonul 1921-21, atunci cand echipa din Londra a terminat pe locul secund in Premier League.

Modifică setările cookies